Добави отговор

Re: Как си осигурявате спокоен сън?

27 Юни 2016, 15:50

За щастие нямам проблеми със съня, но когато имах много работа ми се наложи в дълъг период от време да редуцирам съня си и да спя качествено,наистина. Тогава си лягах на тъмна и тиха стая, заспивах най-бързо, без излишни шумове, без телефони, без таблети и никакви устройства около мен. Бързо се заспива и се спи най-добре и най-дълбоко така. :) Ако имате проблеми със съня, не ви трябва нито телевизор, нито нищо, а само тишина и тъмна стая. ;)

29 Юни 2016, 16:19

Не видях нито една добра рецепта, от типа на "пия едно и си лягам". Е аз съм от тея, вечер си сипвам едно малко, отпускам се и след няколко часа заспивам без проблем. Не обичам да спя на тъмно, но имам нощна лампа със слаба светлина, която използвам. :)

05 Юли 2016, 11:06

Krum написа:Не видях нито една добра рецепта, от типа на "пия едно и си лягам". Е аз съм от тея, вечер си сипвам едно малко, отпускам се и след няколко часа заспивам без проблем. Не обичам да спя на тъмно, но имам нощна лампа със слаба светлина, която използвам. :)

То май повечето от нас вианги си пийват по едно и си лягат. Обаче с годините едното става и второ и трето и после е страшно.

05 Юли 2016, 12:20

Мен много ме дразнят шумовете, които идват отвън. Живеем близо до главна улица и то е едно свистене на гуми, хорски приказки, а и има и едно заведение, от което често се оплакваме. Но няма спасение. Най-неприятното е през лятото, не можеш прозореца да оставиш спокойно.

Re: Как да спя по-малко? Имали ли сте проблеми с прекаляването със съня?

14 Юли 2016, 11:55

analizatorka написа:Да видим дали първо ще стане 40 градуса, че това лято много променливо. Може да не ни се наложи да обявяваме сиеста, пък и кой ли ще ни влезе в положение.
хахах лятото е с чудесни температури и по морето е хубаво времето и жегата в същото време не е нетърпима.

Re: Как да спя по-малко? Имали ли сте проблеми с прекаляването със съня?

14 Юли 2016, 12:07

Дрямка на плажа под чадъра :)) на такова не се отказва!!!

20 Юли 2016, 12:59

Nightmare написа:Мен много ме дразнят шумовете, които идват отвън. Живеем близо до главна улица и то е едно свистене на гуми, хорски приказки, а и има и едно заведение, от което често се оплакваме. Но няма спасение. Най-неприятното е през лятото, не можеш прозореца да оставиш спокойно.

Когато живееш на такова място трябва да се примириш с шумовете, или да измислите н друго място, където да живеете. От друга страна пък, ако сте в много краен квартал, има своите минуси, когато сте будни.

25 Юли 2016, 16:55

Kremiliya написа:
Nightmare написа:Мен много ме дразнят шумовете, които идват отвън. Живеем близо до главна улица и то е едно свистене на гуми, хорски приказки, а и има и едно заведение, от което често се оплакваме. Но няма спасение. Най-неприятното е през лятото, не можеш прозореца да оставиш спокойно.

Когато живееш на такова място трябва да се примириш с шумовете, или да измислите н друго място, където да живеете. От друга страна пък, ако сте в много краен квартал, има своите минуси, когато сте будни.

Перфектно място трудно може да се намери, това е факт. :) Аз лично предпочитам да съм на по-оживена улица, но все пак не идиотски в центъра. :mrgreen:

26 Юли 2016, 17:56

Съвременните дограми пречат на шума, така че и това вече не е такъв проблем. Хората измислят спрямо условията подобрения.

27 Юли 2016, 11:27

irka написа:Съвременните дограми пречат на шума, така че и това вече не е такъв проблем. Хората измислят спрямо условията подобрения.

Изолират, но лятото не можеш да си на затворена врата. :mrgreen: А то лятото е най-вече шумно, ащото всички са до късно навън, крещят, викат, пият, трошат...
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21