Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
23 Апр 2015, 12:51
ОТ такова хубаво нещо човек да се оплаква е чак тъжно, тъжно...

(
22 Май 2015, 15:08
Ваня Стойчева написа:ОТ такова хубаво нещо човек да се оплаква е чак тъжно, тъжно...

(
Нали!

Не знаех, че има хора, които се опасяват от количеството сън, което изсънуват, на мен не ми пречи и по 15 часа на ден да спя, стига да има кой да ме остави.
23 Май 2015, 19:16
По принцип както съм и преди казвала, много обичам да спя, сега обаче напоследък не ми остава много време и да ви кажа - получават се нещата, в началото ми беше много странно, но малко по малко свикнах с разликата и започнах да спя нормално и по много по-малко. Преди спях поне по 10 часа, вече са ми достатъчни и 8ч. надявам се да ги намаля още малко, не ми се иска да си прекарвам живота в сън.
25 Май 2015, 10:46
Мен как ми се спи в момента и влизам във форума и първата тема ми изкача тази...Спи ми сеееее
25 Май 2015, 12:21
Всичко е въпрос на свикване - малко по малко като почнеш да ограничаваш съня и се влиза в по-добър ритъм.
25 Май 2015, 17:10
Колкото повече изисквате от тялото си толкова повече то ще ви дава на вас самите, не трябва да се залежавате, защото става много по-трудно.
25 Май 2015, 17:23
Мисля, че някои проблеми с щитовидната жлеза могат да доведат до такива симптоми, като прекалена сънливост, изморяване и т.н. така че имай едно на ум и се прегледай
26 Май 2015, 08:06
Не бъдете толкова бурни през нощта, за да имате спокоен сън и да сте свежи после без да се налага да прекалявате със спането.