Добави отговор

Re: Колко часа сън ви се събират на денонощие и колко мислите, че са достатъчно?

18 Фев 2015, 15:41

Изобщо не мисля, че спя достатъчно, всяка вечер ми се събират не повече от 5 часа сън, смятам, че човек на моите години трябва главно да си почива и да си спи :)

Re: Колко часа сън ви се събират на денонощие и колко мислите, че са достатъчно?

18 Фев 2015, 15:57

Аз спя по много, поне по 10 часа на денонощие, все пак ако искам да имам красива кожа трябва да спя повече ;)

18 Фев 2015, 16:29

Спя по 7 часа, всяка вечер си лягам в 23 часа и ставам в 6ч. Но мисля, ч ене ми стигат, защото бързо ми се приспива и се изморявам :)

Re: Какви са условията за добър сън? Какви навици сте си изградили?

24 Фев 2015, 12:21

У дома сме много организирани на тема сън, като цяло не си позволяваме своеволия. Имаме си график и за щастие спим много спокойно, дори бебето вече не се буди през нощта и заспива супер лесно :)

Re: Как да спя по-малко? Имали ли сте проблеми с прекаляването със съня?

02 Апр 2015, 16:30

И аз се чудя как мога да спя по-малко, обожавам ад спя и усещам как сън от порядъка на 8 часа ми е малко! По-скоро, не че не ми стига, но това събуждане с алармата ме съсипва и ми се спи през целия ден. :(

02 Апр 2015, 16:59

Elica написа:И аз се чудя как мога да спя по-малко, обожавам ад спя и усещам как сън от порядъка на 8 часа ми е малко! По-скоро, не че не ми стига, но това събуждане с алармата ме съсипва и ми се спи през целия ден. :(

Може би защото алармата сама по себе си те изнервя, направи я малко по-късно от часа, в който би станала сама ;)

02 Апр 2015, 17:15

Е какво ти пука, не мисля, че е вредно да си поспиваш повече, какво ли пък толкова може да ти навреди :)) Спи си и това е, особено ако я имаш тази възможност ;)

03 Апр 2015, 10:51

Аз съм забелязал, че и с аларам и без аларма се събуждам по едно и също време, горе долу, с тази разлика, че ако не ми е звъннал телефона се събуждам много по-свеж и отпочинал.... Но в работните седмици няма как да се оставим да спим без аларма.

03 Апр 2015, 17:39

Такова нещо като прекомерен сън, не мисля, че има. Щом ти се спи, значи организма ти го изисква. Може да компенсира за време, в което е будувал. ;)

04 Апр 2015, 08:47

Neven498 написа:Такова нещо като прекомерен сън, не мисля, че има. Щом ти се спи, значи организма ти го изисква. Може да компенсира за време, в което е будувал. ;)

Абе някои не го компенсираме, а все ни се спи. През седмицата ставам в 6ч. и нямаш идея колко ми се спи през целия ден, а и не е като да си лягам късно - лягам си към 22ч. най-късно, което са си нормални 8ч. сън, но чувствам, че не ми е стигнало. :(
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 21