Упражнения, които подобряват състоянието на вътрешните органи? Опитвали ли сте?

Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове

Упражнения, които подобряват състоянието на вътрешните органи? Опитвали ли сте?

Мнениеот Bambaa » 19 Авг 2014, 14:30

Видях някъде в интернет статия за това колко ефикасни са някои прости упражнения, който успяват да подобрят състоянието на вътрешните органи, чрез циркулацията на кръвта и забързване на биохимичните реакции в тялото ни.

Всъщност мисля, че съм ги виждала в йогата, но не съм сигурна, ето това представлява едното
kig.jpg
kig.jpg (25.72 KiB) Прегледано 1827 пъти

А другото е по-просто, сядаш с изпънати крака на пода, стъпалата са на контра, така че да усещаш ахилесовото сухожилие как се е обтегнало, а ръцете ти са зад гърба хванати и вдигнати колкото е възможно по-нагоре.

Смятате ли, че е възможно само с тези две упражнения да се раздвижи тялото, че да се подобри цялостната циркулация на кръвта в тялото, съответно и състоянието на вътрешните органи? :?
Аватар
Bambaa

Re: Упражнения, които подобряват състоянието на вътрешните органи? Опитвали ли сте?

Мнениеот MerryPop » 19 Авг 2014, 14:35

Да, убедена съм, че помагат, най-вече на органите в слабините, за две минутки, можеш да подобриш цялостното си състояние!
MerryPop

Re: Упражнения, които подобряват състоянието на вътрешните органи? Опитвали ли сте?

Мнениеот maminka » 20 Авг 2014, 11:41

Със сигурност ще те раздвижат, ако си невнимателен е възможно и да те контузят, но не съм убедена, че няколко упражнения могат да те излекуват
maminka

Мнениеот Mon_ton » 25 Ное 2014, 16:55

Такива сложни упражнения само с компетентен инструктор, иначе шансовете да се контузиш са много по-големи. :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Rali_hr » 16 Яну 2015, 12:15

Не са ли много трудни тези упражнения? :roll:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Krum » 19 Яну 2015, 17:46

Не съм пробвал никога, мисля си, че като цяло ако правиш упражнения няма да имаш нужда за конкретни упражнения за вътрешни органи... :roll:
Аватар
Krum

Мнениеот mimeto90 » 20 Яну 2015, 12:50

Krum написа:Не съм пробвал никога, мисля си, че като цяло ако правиш упражнения няма да имаш нужда за конкретни упражнения за вътрешни органи... :roll:

Явно си от фитнес маниачетата, ама съвсем не е така, въпреки че плацебо ефекта при всяко нещо си оказва своето влияние :idea:
mimeto90

Мнениеот Snejna » 20 Яну 2015, 13:04

И аз не съм чула досега някой да си упражнява вътрешните органи :)
Аватар
Snejna

Мнениеот Lollipop » 21 Яну 2015, 11:09

Snejna написа:И аз не съм чула досега някой да си упражнява вътрешните органи :)

И аз не съм, мислила съм винаги, че упражненията действат еднакво добре от вън и от вътре.. :roll:
Аватар
Lollipop

Следваща

Назад към Фитнес и кардио активност