аз все се чудя, как правят джинджифилени сладки по коледа, е те не лютят ли?Lili_pili написа:Хората го слагат в ястията си, като не можеш да измислиш как да го пиеш го яж
аз все се чудя, как правят джинджифилени сладки по коледа, е те не лютят ли?Lili_pili написа:Хората го слагат в ястията си, като не можеш да измислиш как да го пиеш го яж
marsu написа:аз все се чудя, как правят джинджифилени сладки по коледа, е те не лютят ли?Lili_pili написа:Хората го слагат в ястията си, като не можеш да измислиш как да го пиеш го яж
renetka написа:Хаха. Аз бях извадила сто рецепти тази Коледа, но така и не стигнах до тях
Pipilota написа:renetka написа:Хаха. Аз бях извадила сто рецепти тази Коледа, но така и не стигнах до тях
Еее, очаквах точно ти да кажеш мнение, аз бих пробвала! Кажи кажи.. ще пуснем една тема за готвене и джинджифил и ще споделяме рецепти там, да видим колко приложения можем да му намерим на джинджъра
rabotnata pchela написа:Направих темата за джинджиманията в кухнята, заповядайте и трупайте рецепти на воля!) А после да ядем и да се радваме!
![]()
![]()
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта