По кой начин мога да съхранявам джинджифила дълго време?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: По кой начин мога да съхранявам джинджифила дълго време?

Мнениеот qwerryyy » 30 Мар 2015, 16:14

renetka написа:
Kaya написа:Ехее, ами аз като съм си взела сега джинджифилен корен и мисля да си го режа в офиса и запарвам тук, не се ли оказва безмислено занимание ? :(

Кое да е безсмислено занимание? :roll:

Предполагам запарването в офиса :roll:
Иначе и аз си нося в офиса вече джинджифил, вие толкова ме зарибихте от форума. Вечер си настъргвам и запарвам, за цяла нощ, сутринта прецеждам в шише и заминавам, нося си по 0.500л. защото такова шише най-удобно за чантата :)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот renetka » 30 Мар 2015, 16:29

qwerryyy написа:
renetka написа:
Kaya написа:Ехее, ами аз като съм си взела сега джинджифилен корен и мисля да си го режа в офиса и запарвам тук, не се ли оказва безмислено занимание ? :(

Кое да е безсмислено занимание? :roll:

Предполагам запарването в офиса :roll:
Иначе и аз си нося в офиса вече джинджифил, вие толкова ме зарибихте от форума. Вечер си настъргвам и запарвам, за цяла нощ, сутринта прецеждам в шише и заминавам, нося си по 0.500л. защото такова шише най-удобно за чантата :)

Хихихи, и аз съм така, но с 1.5л. и правя на няколко дена по-голямо количество, за да не се занимавам всеки ден :)
renetka

Мнениеот qwerryyy » 29 Апр 2015, 16:26

renetka на един ден ли го изпиваш? 1,5л. не са ли много за ден, и то само джинджифила да ти е това, а вода, чай, кафе? :)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот renetka » 04 Май 2015, 15:20

qwerryyy написа:renetka на един ден ли го изпиваш? 1,5л. не са ли много за ден, и то само джинджифила да ти е това, а вода, чай, кафе? :)

Да, литър и половина на ден гледам. Не мисля, че ми е много :) Гледам и толкова вода да изпивам...
renetka

Мнениеот Mamacita » 07 Май 2015, 12:06

renetka написа:
qwerryyy написа:renetka на един ден ли го изпиваш? 1,5л. не са ли много за ден, и то само джинджифила да ти е това, а вода, чай, кафе? :)

Да, литър и половина на ден гледам. Не мисля, че ми е много :) Гледам и толкова вода да изпивам...

Направо ти завиждам, аз толкова течност за ден изпивах само докато кърмих, може би, а сега с всички кафета, които изпивам за деня, билките и чая вечер, предполагам едва ми се събират, но пък забелязвам, че като ям по повече кисело мляко през деня, не ожаднявам така... :?
Mamacita

Мнениеот renetka » 07 Май 2015, 12:10

Mamacita написа:
renetka написа:

Направо ти завиждам, аз толкова течност за ден изпивах само докато кърмих, може би, а сега с всички кафета, които изпивам за деня, билките и чая вечер, предполагам едва ми се събират, но пък забелязвам, че като ям по повече кисело мляко през деня, не ожаднявам така... :?

При мен това важи за работните дни. В почивните много лошо правя, че наблягам на едни други напитки :lol: :roll:
renetka

Мнениеот rabotnata pchela » 07 Май 2015, 12:24

Аз не мога да изпия толкова голямо количество вода ;) А за кърменето и водата - колкото повече вода, толкова повече кърма хахахиха :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот renetka » 07 Май 2015, 12:27

Ако пия от чаша не става, затова си взимам литър и половина бутилка и по този начин пия много...не знам защо, но съм си говорила и с други хора, при които е същото :roll:
renetka

Мнениеот rabotnata pchela » 07 Май 2015, 12:35

renetka написа:Ако пия от чаша не става, затова си взимам литър и половина бутилка и по този начин пия много...не знам защо, но съм си говорила и с други хора, при които е същото :roll:
Сипването е досадно, у нас съм направила една кана и стои 2 дена хаха :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот renetka » 07 Май 2015, 12:43

rabotnata pchela написа:
renetka написа:Ако пия от чаша не става, затова си взимам литър и половина бутилка и по този начин пия много...не знам защо, но съм си говорила и с други хора, при които е същото :roll:
Сипването е досадно, у нас съм направила една кана и стои 2 дена хаха :)

Джинджифил ли?
Пий, пий ;)!
renetka

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети