Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: По кой начин мога да съхранявам джинджифила дълго време?

07 Май 2015, 12:51

renetka написа:При мен това важи за работните дни. В почивните много лошо правя, че наблягам на едни други напитки :lol: :roll:

Напоследък си признавам, че само на другите наблягам, като под "други" визирам биричка, ама само хубави неща напоследък чета за нея хахха :D Та, исках да кажа, че те подкрепям хахха :)

07 Май 2015, 12:53

Баш бири и вино :lol:

08 Май 2015, 11:51

Бирата би следвало да е полезна, поне колкото половин джинджифил, тъй че трябва да я пием с чиста съвест, най-тъжното е, че работодателите позволяват джинджифил на работното място, но бира - не. :(

08 Май 2015, 12:08

silver933 написа:Бирата би следвало да е полезна, поне колкото половин джинджифил, тъй че трябва да я пием с чиста съвест, най-тъжното е, че работодателите позволяват джинджифил на работното място, но бира - не. :(

Звучиш много убедително с тези половинки :lol:

08 Май 2015, 12:18

silver933 написа:Бирата би следвало да е полезна, поне колкото половин джинджифил, тъй че трябва да я пием с чиста съвест, най-тъжното е, че работодателите позволяват джинджифил на работното място, но бира - не. :(

хахахаха наистина ли?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Мисля, че ако поговорите всички с шефа той може и да склони! Между другото, в работата на мъжа ми е практика шефа на обяд да черпи по една бира! :roll:

09 Юли 2015, 14:46

:lol: Много добри бирени предложения, точно като за лятото! :)

12 Авг 2015, 15:44

А в кой момент спряхте да говорите за джинджифила?
На мен ми направи впечатление, че в бИлла от много време цената му стои около 6лв за килограм, каква може да е причината след като до скоро го купувахме за около 10?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6