25 Мар 2015, 11:52
rabotnata pchela написа:Ооо и аз съм съгласна джинджифилена-готварска-тема!Който не го мързи да пусне една хаха
![]()
Ама ся въпросът е - настърган или на парчета джинджифил в чая?и после ядете ли го?
Имам една колежка яде джинджифил с банан!
25 Мар 2015, 13:18
renetka написа:Мисля, че няма значение, стига да е на тънки ленти нарязан.
Но го ям след това, изцеждам
26 Мар 2015, 14:24
Anka написа:renetka написа:Мисля, че няма значение, стига да е на тънки ленти нарязан.
Но го ям след това, изцеждам![]()
![]()
Какво значение има формата на рязане?
26 Мар 2015, 15:06
26 Мар 2015, 16:27
Anka написа:Ясно, аз когато си вземам го режа на странни парчета и така го запарвам
26 Мар 2015, 16:38
27 Мар 2015, 11:21
Rali_hr написа:Ааа, я кажи, ако го настържеш джинджифила, после го прецеждаш и после го пиеш, нали?
27 Мар 2015, 12:56
27 Мар 2015, 14:32
30 Мар 2015, 15:34
Kaya написа:Ехее, ами аз като съм си взела сега джинджифилен корен и мисля да си го режа в офиса и запарвам тук, не се ли оказва безмислено занимание ?