kauda написа:А вие намазвате ли всяка кора, или разделяте на две купчини?
Мисля, че трябва да се намажат иразделят, за да станат по-пръхки, иначе сигурно ще слепнат една за друга.
kauda написа:А вие намазвате ли всяка кора, или разделяте на две купчини?
Kremiliya написа:ОТ магазина става най-бързо, а и е най-вкусно :)
Malina написа:Kremiliya написа:ОТ магазина става най-бързо, а и е най-вкусно :)
Няма толковав кусна баклава, колкото домашната. Има едни кори за баклава в момента, фини и пише, че са точно за баклава и сладкиши, с тях ставали най-добре. :)
svetlozara написа:И аз съм виждала в големите магазини има. :)
Anka написа:Знам, че истинската турска баклава се прави с 50 броя кори (най-малко 50), които трябва да са много, много тънки. Представете си ако не са толкова тънки колко голяма баклава ще стане. :)
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта