Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
23 Мар 2015, 18:23
Ще свикнеш и ще ти липсва като нямаш
23 Мар 2015, 21:32
И аз не мога да свикна с вкуса на джинджифила, много странен вкус и аромат има, но за щастие на чай става добре - що годе.
24 Мар 2015, 10:11
Сега от скоро започнах да пия джинджифил за отслабване уж, но не съм видяла резултат все още, но го пия от седмица.

Надявам се, че ще има ефект.
24 Мар 2015, 13:27
kauda написа:Сега от скоро започнах да пия джинджифил за отслабване уж, но не съм видяла резултат все още, но го пия от седмица.

А освен да го пиеш джинджифила спазваш ли и някаква диета/
25 Мар 2015, 11:55
kauda написа:Сега от скоро започнах да пия джинджифил за отслабване уж, но не съм видяла резултат все още, но го пия от седмица.

Мисля, че за да (ако

) има ефект, трябва да се пие страшно продължително...
25 Мар 2015, 13:14
Аз си взех джинджифил на прах и си сипвам във водата и по цял ден си пия на работа и се чувствам супер, не знам дали има ефект, най-малкото може да ми подсили имунитета
26 Мар 2015, 14:22
Anka написа:Аз си взех джинджифил на прах и си сипвам във водата и по цял ден си пия на работа и се чувствам супер, не знам дали има ефект, най-малкото може да ми подсили имунитета

Не 'може', а ще

А защо не пресен корен?
26 Мар 2015, 15:07
renetka написа:Anka написа:Аз си взех джинджифил на прах и си сипвам във водата и по цял ден си пия на работа и се чувствам супер, не знам дали има ефект, най-малкото може да ми подсили имунитета

Не 'може', а ще

А защо не пресен корен?
Не знам, уж за по-лесно си взех, но е малко странен на вкус и не ми харесва колкото пресния корен
26 Мар 2015, 16:26
Давай с пресен...то виж, че всички статии по темата са за пресен
26 Мар 2015, 16:40
иаз го предпочитам пресен, но ми се ще да се уча да го слагам и из манджите