Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как използвате джинджифила за отслабване? Истински ли са резултатите, за които пишат?

27 Мар 2015, 11:56

Аз мисля, че за отслабване и прочистване и т.н. е само пресният. Вече за готвене, има рецепти с пресен, има рецепти само със сух.

Re: Как използвате джинджифила за отслабване? Истински ли са резултатите, за които пишат?

27 Мар 2015, 12:31

Днес съм си взела един корен джинджифил на работа и след малко, когато си изпия кафето мисля да си нарежа и да си направя чай ;)))

30 Мар 2015, 15:38

Kaya написа:Днес съм си взела един корен джинджифил на работа и след малко, когато си изпия кафето мисля да си нарежа и да си направя чай ;)))

И да знаеш, че трябва да попреседи накиснат...не след 5 минути да го изпиеш :) А и топъл е гаден :mrgreen:

30 Мар 2015, 15:46

Издивяхте с тоя джинджифил, че и аз срам не срам викам да си купя та си настъргах, та си пих, ми той хич не бил зле! :)

30 Мар 2015, 15:53

Локумът написа:Издивяхте с тоя джинджифил, че и аз срам не срам викам да си купя та си настъргах, та си пих, ми той хич не бил зле! :)

:D Бравооооооооо!!!

30 Мар 2015, 16:54

Локумът написа:Издивяхте с тоя джинджифил, че и аз срам не срам викам да си купя та си настъргах, та си пих, ми той хич не бил зле! :)

Поддал си се на изкушението, ххооххо :twisted: :twisted: :twisted:
Джинджифила вече е някаква унисекс подправка, не е просто женското питие за отслабване! :mrgreen:

31 Мар 2015, 16:10

Така, така :) Вижте как му падна цената :mrgreen:

01 Апр 2015, 17:26

renetka написа:Така, така :) Вижте как му падна цената :mrgreen:

Между другото се учудих, в билла онзи ден килограм беше 4 лв! Докато преди държеше цена от около 7-8 лв. а в зеленчуковия е 10лв!

03 Апр 2015, 15:26

Mon_ton написа:
renetka написа:Така, така :) Вижте как му падна цената :mrgreen:

Между другото се учудих, в билла онзи ден килограм беше 4 лв! Докато преди държеше цена от около 7-8 лв. а в зеленчуковия е 10лв!

Аааааа :shock: Искам Биллаааа и 4лв. джинджифилъъъът :) Е, за един джинджифил няма да отида до Билла, май...Както се познавам освен джинджифил ще купя и неща за 100 лв. :mrgreen:

03 Апр 2015, 15:37

Е как бе, задължително трябва за джинджифил да ходиш в Билла :) И аз от там вземам!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10