Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
22 Дек 2014, 15:03
Спасение май няма, аз ползвам шампоан само и пак не ми минава.
29 Дек 2014, 13:25
Каквито и маски да си правя ми дава добър ефект и върху пърхота, не знам защо така. Примерно само с яйце и оцет да се намажа и после резултата е налице, пърхота ми намалява.
02 Фев 2015, 17:20
Моята коса винаги е била суха, но преди няколко месеца се появи пърхот. Сега разглеждам някакви продукти против пърхот, с колкото се може по-натурални съставки. Искам нещо, което наистина действа, дори и да е малко по-скъпо.
02 Фев 2015, 17:39
Чувала съм добри отзиви за
Низорал, но една позната лекар ми каза, че е по-скоро за тези гъбичните инфекции по кожата, някой друг опитвал ли е да се лекува с него?
03 Фев 2015, 11:47
Да и аз така съм чувала, и на мен не ми върши работа. Ще видя какво ще ми препоръчат в аптеката по-късно като ходя.
03 Фев 2015, 11:55
Чувала съм, че някои от натуралните масла помагат, щях да пробвам да добавя масло от лавандула в балсама си, но просто спрях да ползвам балсам, а като маска една приятелка си правеше с рициново масло и тинктура от лют червен пипер, ама скоро не сме се виждали да ми каже резултата
04 Фев 2015, 11:58
Аз съм си наумила да пробвам с домашен сапун! После ще ви кажа дали е дало резултат!
04 Фев 2015, 12:59
Kaya написа:Аз съм си наумила да пробвам с домашен сапун! После ще ви кажа дали е дало резултат!

Не мисля, че е добра идея по-скоро да ти предизвика още пърхот. най-добре е да се използват продукти на натурално основа с много витамини в тях
04 Фев 2015, 13:04
Tinki написа:Да и аз така съм чувала, и на мен не ми върши работа. Ще видя какво ще ми препоръчат в аптеката по-късно като ходя.
Пуснали са сега един шампоан с не знам си колко витамина в него, медицински мисля, че се води. Ако искаш го провери - на Lavilin, но за цената не мога да те ориентирам
04 Фев 2015, 13:08
Yarost написа:Tinki написа:Да и аз така съм чувала, и на мен не ми върши работа. Ще видя какво ще ми препоръчат в аптеката по-късно като ходя.
Пуснали са сега един шампоан с не знам си колко витамина в него, медицински мисля, че се води. Ако искаш го провери - на Lavilin, но за цената не мога да те ориентирам
Странно намерих го само в Амазон и го продават на 14$ ама с доставката може и да се позлати