S_Milenska написа:Като точените домашни кори други няма, но аз наистина май също съм в графата мързел и предпочитам купените. Одринските са добри, защото наподобяват домашните. :) Отделно го правя, като слагам настъргани 7-8 ябълки в тенджерка, докато си пуснат соковете и се карамелизират. После слагам от тази смес и захар в кората и навивам разбира се поръсвам с канела и във фурната ;)
S_Milenska написа:Като точените домашни кори други няма, но аз наистина май също съм в графата мързел и предпочитам купените. Одринските са добри, защото наподобяват домашните. :) Отделно го правя, като слагам настъргани 7-8 ябълки в тенджерка, докато си пуснат соковете и се карамелизират. После слагам от тази смес и захар в кората и навивам разбира се поръсвам с канела и във фурната ;)
silver933 написа:За ванилов сос за първи път чувам, как изглежда?
Anka написа:silver933 написа:За ванилов сос за първи път чувам, как изглежда?
Мисля, че ваниловия сос, за който става въпрос е .. млечен сос с ванилия. :) Мляко, яйца, захар, ванилия и малко брашно или нишесте. :)
S_Milenska написа:Скоро ядох ябълков щрудел, който беше сиропиран! НЕвероятен вкус, използвайте трядиционните рецепти, а накрая полейте със захарен сироп!
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта