Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
25 Май 2016, 16:28
И аз онзи ден ядох сиропиран ябълков щрудел в Боженци. Не ми хареса, приличаше ми на лоша версия на баклава. Предпочитам класическия щрудел. Веднъж се престраших и направих. Отвътре тестото на пръв поглед наистина стоеше недопечено заради течността от ябълките, но не беше така, общо взето бях доволна.
29 Юни 2016, 17:24
На мен не ми харесва, и направо се изприщвам, макар че правя на хората, да се радват :) Голямо похабяване на ябълките е това, по-добре да се превърнат в сок. :)
29 Юни 2016, 17:51
Щруделът не е много сложен за направа. И хич не е хабене на ябълките

, аз много го обичам. Може би защото само така ги възприема тия плодове, не ги ям по друг начин

.
21 Юли 2016, 14:50
Mon_ton написа:На мен не ми харесва, и направо се изприщвам, макар че правя на хората, да се радват :) Голямо похабяване на ябълките е това, по-добре да се превърнат в сок. :)
хехехехех ;) ето на това му се казва човек, който мрази щрудел!
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.