Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: По каква рецепта приготвяте ябълковия щрудел?

25 Май 2016, 16:28

И аз онзи ден ядох сиропиран ябълков щрудел в Боженци. Не ми хареса, приличаше ми на лоша версия на баклава. Предпочитам класическия щрудел. Веднъж се престраших и направих. Отвътре тестото на пръв поглед наистина стоеше недопечено заради течността от ябълките, но не беше така, общо взето бях доволна.

Re: По каква рецепта приготвяте ябълковия щрудел?

29 Юни 2016, 17:24

На мен не ми харесва, и направо се изприщвам, макар че правя на хората, да се радват :) Голямо похабяване на ябълките е това, по-добре да се превърнат в сок. :)

Re: По каква рецепта приготвяте ябълковия щрудел?

29 Юни 2016, 17:51

Щруделът не е много сложен за направа. И хич не е хабене на ябълките :lol: , аз много го обичам. Може би защото само така ги възприема тия плодове, не ги ям по друг начин :mrgreen: .

Re: По каква рецепта приготвяте ябълковия щрудел?

21 Юли 2016, 14:50

Mon_ton написа:На мен не ми харесва, и направо се изприщвам, макар че правя на хората, да се радват :) Голямо похабяване на ябълките е това, по-добре да се превърнат в сок. :)
хехехехех ;) ето на това му се казва човек, който мрази щрудел! :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3