Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
30 Апр 2015, 16:03
Ооо, моля ви се, аз също не пия бира, а само вода и то от 2 дена започнах да я пия и топла, сега ще излезе, че съм направила голяма грешка !:(
04 Май 2015, 11:09
Anka написа:Ооо, моля ви се, аз също не пия бира, а само вода и то от 2 дена започнах да я пия и топла, сега ще излезе, че съм направила голяма грешка !:(
Е ти пък грешка чак
04 Май 2015, 11:33
Anka написа:Ооо, моля ви се, аз също не пия бира, а само вода и то от 2 дена започнах да я пия и топла, сега ще излезе, че съм направила голяма грешка !:(
Споко, имаше твърдения за хора свалили тонове килограми, само от пиенето на топла вода, тъй че може и да не е проблем.
04 Май 2015, 16:43
Мисля, че е по-важно изобщо да се пие вода, отколкото да се гледа топла ли е студена ли е.
05 Май 2015, 10:18
На мен ми е много неприятно да пия студена вода, направо брррр, макар че за студено кафе е друго нещо
05 Май 2015, 15:46
Не виждам що сменихме темата за бирата с някаква си вода?!
05 Май 2015, 16:57
И все пак повечето казват, че студената вода може да влезе в графа отрова, щото прави мазнините твърди
05 Май 2015, 17:29
Локумът написа:Не виждам що сменихме темата за бирата с някаква си вода?!
Шшш, тихо, че вече слюнкоотделям
07 Май 2015, 10:32
Локумът написа:Не виждам що сменихме темата за бирата с някаква си вода?!

защото гледаме да има нещо и за децата, покрай нас!