Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Каква вода е редно да се пие - по-топла или по-студена, от коя можем да извлечем повече ползи?

30 Апр 2015, 13:08

:lol: :lol: :lol: Добро поведение във форуми, нали? :lol: :lol: :lol:

Re: Каква вода е редно да се пие - по-топла или по-студена, от коя можем да извлечем повече ползи?

30 Апр 2015, 16:03

Ооо, моля ви се, аз също не пия бира, а само вода и то от 2 дена започнах да я пия и топла, сега ще излезе, че съм направила голяма грешка !:(

04 Май 2015, 11:09

Anka написа:Ооо, моля ви се, аз също не пия бира, а само вода и то от 2 дена започнах да я пия и топла, сега ще излезе, че съм направила голяма грешка !:(

Е ти пък грешка чак ;)

04 Май 2015, 11:33

Anka написа:Ооо, моля ви се, аз също не пия бира, а само вода и то от 2 дена започнах да я пия и топла, сега ще излезе, че съм направила голяма грешка !:(

Споко, имаше твърдения за хора свалили тонове килограми, само от пиенето на топла вода, тъй че може и да не е проблем.:)

04 Май 2015, 16:43

Мисля, че е по-важно изобщо да се пие вода, отколкото да се гледа топла ли е студена ли е.

05 Май 2015, 10:18

На мен ми е много неприятно да пия студена вода, направо брррр, макар че за студено кафе е друго нещо :)

05 Май 2015, 15:46

Не виждам що сменихме темата за бирата с някаква си вода?!

05 Май 2015, 16:57

И все пак повечето казват, че студената вода може да влезе в графа отрова, щото прави мазнините твърди :)

05 Май 2015, 17:29

Локумът написа:Не виждам що сменихме темата за бирата с някаква си вода?!

Шшш, тихо, че вече слюнкоотделям :lol:

07 Май 2015, 10:32

Локумът написа:Не виждам що сменихме темата за бирата с някаква си вода?!

:) защото гледаме да има нещо и за децата, покрай нас! 8-)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11