Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Каква вода е редно да се пие - по-топла или по-студена, от коя можем да извлечем повече ползи?

23 Апр 2015, 12:44

annamaria написа:
Pipilota написа:
annamaria написа:Бирената диета беше много известна :) Аз имам периоди, в които нецеленасочено я спазвам :lol:

Сподели я, с мъжа ми мисля, че ще можем да я спазваме без проблеми! :mrgreen:

Ми то май беше само бира :mrgreen: На равни интервали :mrgreen:

Без никаква храна ли? :)) Става! :mrgreen: :lol:

Re: Каква вода е редно да се пие - по-топла или по-студена, от коя можем да извлечем повече ползи?

27 Апр 2015, 11:11

Да, но не мога да се сетя дали нямаше уловка, че трябваше да е топла...или може би много студена, не помня...

27 Апр 2015, 11:31

annamaria написа:Да, но не мога да се сетя дали нямаше уловка, че трябваше да е топла...или може би много студена, не помня...

хехе :) За лятото ще е много добра диета, няма какво да се лъжем. :) Макар че по-скоро ще звучи добре само на думи, ако е само да пиеш бира, ще съм и гладна и пияна по цял ден. :mrgreen:

27 Апр 2015, 11:52

Да, а от бирата си се огладнява доста. Смели сме се много и на диетите с бяло вино, ходиш си пиян и всъшност спира да ти пука, че си дебел :mrgreen:

27 Апр 2015, 12:44

annamaria написа:Да, а от бирата си се огладнява доста. Смели сме се много и на диетите с бяло вино, ходиш си пиян и всъшност спира да ти пука, че си дебел :mrgreen:

Имах един период, в който цяло лято бяхме наляво и дясно с приятелско семейство, с което основно хапвахме крекери с бира (в немалки количества и от двете :lol: ) вечер, а след това вечеря и мъжа ми ме оприличаваше на скелет, а сега от дъжд на вятър пийвам по някоя бира и съм си леко пухкава, като за моя стандарт, да кажем :idea: Не казвам, че се слабее от бирата, просто тогава бях изумена от тялото си :lol:

27 Апр 2015, 13:54

Драга, работата е, че тогава не си хапвала нищо различно! Когато отслабнах най-много, с близо 30кг. за едно лято, хапвах основно бира и грах то руска салата! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Как после да кажа лоша дума за бирата?

27 Апр 2015, 14:07

Извода е - наблягайте на водата и на бирата! :mrgreen:

27 Апр 2015, 14:36

И при мен най-слабите периоди са ми с много бири, ама много, но и изключително символично хранене.

27 Апр 2015, 14:46

Значи, всичко е лъжа за бирата. Това е изводът! Всичко за течната баничка е лъжа! :mrgreen:

27 Апр 2015, 16:54

Локумът написа:Значи, всичко е лъжа за бирата. Това е изводът! Всичко за течната баничка е лъжа! :mrgreen:

Бира, бира, предлагам ви да отслабнем с бира, м****та ѝ на водата. :) Само не знам дали нашите работни места биха одобрили диетата ни.. :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11