Каква вода е редно да се пие - по-топла или по-студена, от коя можем да извлечем повече ползи?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Каква вода е редно да се пие - по-топла или по-студена, от коя можем да извлечем повече ползи?

Мнениеот mix_twix » 15 Апр 2015, 14:54

annamaria написа:
Lisica написа:Студената вода пък била по-диетична ;))

Ахахаха, а от топлата се пълнее ли :lol:

Студената вода изразходва повече калории, щото организма трябва да я стопли :Р :lol:
Аватар
mix_twix

Re: Каква вода е редно да се пие - по-топла или по-студена, от коя можем да извлечем повече ползи?

Мнениеот annamaria » 17 Апр 2015, 10:38

И оттам идва и страхотният мит, че от сладолед не се пълнее, даже е супер ако искаш да отслабнеш, защото е леден и организмът се спуква от услилие докато го стопли :lol: Значи и бирите и ледените коктейли и вина са диетични, а ;) ?
annamaria

Мнениеот bojo_kolev » 17 Апр 2015, 11:10

annamaria написа:И оттам идва и страхотният мит, че от сладолед не се пълнее, даже е супер ако искаш да отслабнеш, защото е леден и организмът се спуква от услилие докато го стопли :lol: Значи и бирите и ледените коктейли и вина са диетични, а ;) ?
Сигурно е така. Най-вече и студен ориз можеш да ядеш, студен чипс е ок и всичко останало. Тъй де, ти го обърна малко да направиш хората на ид...оти... :roll:
bojo_kolev

Мнениеот kauda » 17 Апр 2015, 12:14

Не знам мит ли е реалност ли е, но наистина съм чувала, че студената вода изисква повече енергия от организма, ся няма кво да говорим за сладоледи, бири и разни други, защото е несериозно просто. От друга страна пък топлата вода топяла мазнините, тъй че ква е истината никой не знае, може би по средата, която пък е и "най-вкусната" вода :)
Аватар
kauda

Мнениеот Леля Живка » 17 Апр 2015, 14:21

Най-важното е като цяло да се пие вода и да не се забравя и да не се пропуска.
Леля Живка

Мнениеот annamaria » 17 Апр 2015, 16:36

bojo_kolev написа:
annamaria написа:И оттам идва и страхотният мит, че от сладолед не се пълнее, даже е супер ако искаш да отслабнеш, защото е леден и организмът се спуква от услилие докато го стопли :lol: Значи и бирите и ледените коктейли и вина са диетични, а ;) ?
Сигурно е така. Най-вече и студен ориз можеш да ядеш, студен чипс е ок и всичко останало. Тъй де, ти го обърна малко да направиш хората на ид...оти... :roll:

Чакай сега. Това, че се шегувам, не означава, че правя някого на идиот. Това за сладоледа преди години се тиражираше като истина, а тези, които си спомнят, не могат да отрекат, че даже в пресата излизаха статии за 'бирената диета'.
annamaria

Мнениеот Pipilota » 20 Апр 2015, 09:19

annamaria написа:Чакай сега. Това, че се шегувам, не означава, че правя някого на идиот. Това за сладоледа преди години се тиражираше като истина, а тези, които си спомнят, не могат да отрекат, че даже в пресата излизаха статии за 'бирената диета'.

:mrgreen: Няма се ядосваш. За сладоледена и бирена диета нищо не съм чувала. :))
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот annamaria » 23 Апр 2015, 11:58

Бирената диета беше много известна :) Аз имам периоди, в които нецеленасочено я спазвам :lol:
А за водата - мисля, че и хората, занимаващи се с йога пият сутрин пият топла вода с лимон или без лимон, не помня.
annamaria

Мнениеот Pipilota » 23 Апр 2015, 12:05

annamaria написа:Бирената диета беше много известна :) Аз имам периоди, в които нецеленасочено я спазвам :lol:

Сподели я, с мъжа ми мисля, че ще можем да я спазваме без проблеми! :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот annamaria » 23 Апр 2015, 12:29

Pipilota написа:
annamaria написа:Бирената диета беше много известна :) Аз имам периоди, в които нецеленасочено я спазвам :lol:

Сподели я, с мъжа ми мисля, че ще можем да я спазваме без проблеми! :mrgreen:

Ми то май беше само бира :mrgreen: На равни интервали :mrgreen:
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси