annamaria написа:Lisica написа:Студената вода пък била по-диетична)
Ахахаха, а от топлата се пълнее ли
Студената вода изразходва повече калории, щото организма трябва да я стопли :Р

annamaria написа:Lisica написа:Студената вода пък била по-диетична)
Ахахаха, а от топлата се пълнее ли
Сигурно е така. Най-вече и студен ориз можеш да ядеш, студен чипс е ок и всичко останало. Тъй де, ти го обърна малко да направиш хората на ид...оти...annamaria написа:И оттам идва и страхотният мит, че от сладолед не се пълнее, даже е супер ако искаш да отслабнеш, защото е леден и организмът се спуква от услилие докато го стоплиЗначи и бирите и ледените коктейли и вина са диетични, а
?
bojo_kolev написа:Сигурно е така. Най-вече и студен ориз можеш да ядеш, студен чипс е ок и всичко останало. Тъй де, ти го обърна малко да направиш хората на ид...оти...annamaria написа:И оттам идва и страхотният мит, че от сладолед не се пълнее, даже е супер ако искаш да отслабнеш, защото е леден и организмът се спуква от услилие докато го стоплиЗначи и бирите и ледените коктейли и вина са диетични, а
?
annamaria написа:Чакай сега. Това, че се шегувам, не означава, че правя някого на идиот. Това за сладоледа преди години се тиражираше като истина, а тези, които си спомнят, не могат да отрекат, че даже в пресата излизаха статии за 'бирената диета'.
annamaria написа:Бирената диета беше много известнаАз имам периоди, в които нецеленасочено я спазвам
![]()
Pipilota написа:annamaria написа:Бирената диета беше много известнаАз имам периоди, в които нецеленасочено я спазвам
![]()
Сподели я, с мъжа ми мисля, че ще можем да я спазваме без проблеми!
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта