09 Мар 2015, 17:24
11 Мар 2015, 14:31
11 Мар 2015, 17:57
annamaria написа:И мен ми е много по-вкусно да пия вода със стайна температура, а и така мога да изпия много повече (което е и полезно) Студената или ледената ме режат и повече от 1 чаша не мога. За топлата сутрин - да, много било полезно според някои. Аз много отдавна се бях пробвала да го практикувам, но нещо не ми се получи. Някой ми беше разказвал (не помня подробности), че едва ли не било опасно да се пие гореща вода сутрин и на негов близък му били казали, че от това е получил рак на червата (не съм убедена)
13 Мар 2015, 11:27
lini_leni написа:annamaria написа:И мен ми е много по-вкусно да пия вода със стайна температура, а и така мога да изпия много повече (което е и полезно) Студената или ледената ме режат и повече от 1 чаша не мога. За топлата сутрин - да, много било полезно според някои. Аз много отдавна се бях пробвала да го практикувам, но нещо не ми се получи. Някой ми беше разказвал (не помня подробности), че едва ли не било опасно да се пие гореща вода сутрин и на негов близък му били казали, че от това е получил рак на червата (не съм убедена)
Хаха, това с рака на всичко, което човек се сети е много забавен мит, ако пушиш с дъвка - рак на зъбите, пиеш топла вода - рак на червата, спиш много - рак на мозъка![]()
стига де, не сте на 12 години, нали?
13 Мар 2015, 17:42
annamaria написа:lini_leni написа:annamaria написа:И мен ми е много по-вкусно да пия вода със стайна температура, а и така мога да изпия много повече (което е и полезно) Студената или ледената ме режат и повече от 1 чаша не мога. За топлата сутрин - да, много било полезно според някои. Аз много отдавна се бях пробвала да го практикувам, но нещо не ми се получи. Някой ми беше разказвал (не помня подробности), че едва ли не било опасно да се пие гореща вода сутрин и на негов близък му били казали, че от това е получил рак на червата (не съм убедена)
Хаха, това с рака на всичко, което човек се сети е много забавен мит, ако пушиш с дъвка - рак на зъбите, пиеш топла вода - рак на червата, спиш много - рак на мозъка![]()
стига де, не сте на 12 години, нали?
Да, да, да! Разбира сеПросто споделих. Но факт, че не е полезно да се пият горещи (имам предвид наистина ГОРЕЩИ) течности
16 Мар 2015, 11:00
16 Мар 2015, 17:05
16 Мар 2015, 17:14
16 Мар 2015, 18:20
LEILA написа:За горещата вода съм чувала, че е добре преди хранене да се пие, но по време едва ли ще има добър ефект, особено когато става въпрос за отслабване
20 Мар 2015, 13:45
gomez123 написа:[
Но пък скоро научих, че е добре по време на хранене да се пият топли напитки, понеже се влияе по-добре стомахът!