Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
27 Мар 2015, 15:02
Предпочитам водата да е със стайна температура, по-вкусна ми е.
27 Мар 2015, 15:06
Извинете, но забравих да попитам, напоследък чета, че било полезно да се алкализира водата и имало специални капки за целта.
Някой пробвал ли ги е?
27 Мар 2015, 15:37
Doktoricata написа:Извинете, но забравих да попитам, напоследък чета, че било полезно да се алкализира водата и имало специални капки за целта.
Някой пробвал ли ги е?
Не, на мен ми звучи смешно това, алкална вода истории, водата си е просто вода, ей такива издребнявания са ми много странни..
27 Мар 2015, 15:45
Doktoricata написа:Извинете, но забравих да попитам, напоследък чета, че било полезно да се алкализира водата и имало специални капки за целта.
Някой пробвал ли ги е?
Брат ми си беше взел
такива и каза, че е доволен, но аз не мога да си представя каква разлика може да има
27 Мар 2015, 15:58
Само алкална вода не съм пил, но както се казва, баба ми все такава пиеше хаха

)
Не знам наистина каква разлика може да има, но по-скоро си мисля, че разликата и ефекта уау ще идва от главата.
06 Апр 2015, 12:01
Не е ли достатъчно да си знаем и да си пием повече вода, без значение точно каква е, разбира се ледената вода от хладилника не я броя изобщо, тя няма как да е полезна, защото смразява просто.
14 Апр 2015, 16:04
Аз се старая, но главно като е през седмицата...нещо в почивните дни не остава време за вода
14 Апр 2015, 16:33
Студената вода пък била по-диетична

)
15 Апр 2015, 12:06
Lisica написа:Студената вода пък била по-диетична

)
Ахахаха, а от топлата се пълнее ли