Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Каква вода е редно да се пие - по-топла или по-студена, от коя можем да извлечем повече ползи?

25 Мар 2015, 16:06

annamaria написа:
marsu написа:
annamaria написа:Не мога да пия ледена въобще! Но пък ледено вино с лед - мога. И ледена бира :mrgreen:

Това е друго, да не смесваме нуждите с удоволствията сега! :lol: :lol: :lol:

Много точно казано, макар че и другото може да мине за нужда :lol:

Според мен там вече зависи и от часовото време :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Re: Каква вода е редно да се пие - по-топла или по-студена, от коя можем да извлечем повече ползи?

27 Мар 2015, 15:02

Предпочитам водата да е със стайна температура, по-вкусна ми е.

27 Мар 2015, 15:06

Извинете, но забравих да попитам, напоследък чета, че било полезно да се алкализира водата и имало специални капки за целта.
Някой пробвал ли ги е?

27 Мар 2015, 15:37

Doktoricata написа:Извинете, но забравих да попитам, напоследък чета, че било полезно да се алкализира водата и имало специални капки за целта.
Някой пробвал ли ги е?

Не, на мен ми звучи смешно това, алкална вода истории, водата си е просто вода, ей такива издребнявания са ми много странни.. :roll: :roll:

27 Мар 2015, 15:45

Doktoricata написа:Извинете, но забравих да попитам, напоследък чета, че било полезно да се алкализира водата и имало специални капки за целта.
Някой пробвал ли ги е?

Брат ми си беше взел такива и каза, че е доволен, но аз не мога да си представя каква разлика може да има :roll:

27 Мар 2015, 15:58

Само алкална вода не съм пил, но както се казва, баба ми все такава пиеше хаха :))
Не знам наистина каква разлика може да има, но по-скоро си мисля, че разликата и ефекта уау ще идва от главата. :roll:

06 Апр 2015, 12:01

Не е ли достатъчно да си знаем и да си пием повече вода, без значение точно каква е, разбира се ледената вода от хладилника не я броя изобщо, тя няма как да е полезна, защото смразява просто.

14 Апр 2015, 16:04

Аз се старая, но главно като е през седмицата...нещо в почивните дни не остава време за вода :lol:

14 Апр 2015, 16:33

Студената вода пък била по-диетична ;))

15 Апр 2015, 12:06

Lisica написа:Студената вода пък била по-диетична ;))

Ахахаха, а от топлата се пълнее ли :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11