Каква вода е редно да се пие - по-топла или по-студена, от коя можем да извлечем повече ползи?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Каква вода е редно да се пие - по-топла или по-студена, от коя можем да извлечем повече ползи?

Мнениеот Andrey » 20 Мар 2015, 14:22

annamaria написа:
gomez123 написа:[
Но пък скоро научих, че е добре по време на хранене да се пият топли напитки, понеже се влияе по-добре стомахът! :idea:

По време на хранене не е хубаво да се пие, каквото и да било ;)

Е хайде, дори и вино или ракия ли? Че как ще преглътнеш?! :mrgreen:
Аватар
Andrey

Re: Каква вода е редно да се пие - по-топла или по-студена, от коя можем да извлечем повече ползи?

Мнениеот kalinka-kuku » 20 Мар 2015, 15:50

Аз не пия никаква вода, докато се храня. Предпочитам да пия вода, а след това да ям, никога не съм можела да ги комбинирам заедно. А иначе винаги пия топла вода, дори си държа шишето с водата до парното, за да ми е топла постоянно. :roll:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Malina » 20 Мар 2015, 18:06

Стайна най-добре, така няма да се притеснявате от никой ефект и резултат. :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот annamaria » 21 Мар 2015, 12:38

marsu написа:Аз не пия никаква вода, докато се храня. Предпочитам да пия вода, а след това да ям, никога не съм можела да ги комбинирам заедно. А иначе винаги пия топла вода, дори си държа шишето с водата до парното, за да ми е топла постоянно. :roll:

Ми явно без да искаш правиш нещата по най-правилния начин :)
annamaria

Мнениеот rabotnata pchela » 21 Мар 2015, 12:46

annamaria написа:
marsu написа:Аз не пия никаква вода, докато се храня. Предпочитам да пия вода, а след това да ям, никога не съм можела да ги комбинирам заедно. А иначе винаги пия топла вода, дори си държа шишето с водата до парното, за да ми е топла постоянно. :roll:

Направо им завиждам на такива като Marsu, които правят нещата от само себе си, пък то видиш ли така е най-добре. :) Чак мога ако ми еблизка приятелка и да я понамазвам от завист хахахахха :lol: :lol: :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот zheleva212 » 21 Мар 2015, 12:47

annamaria написа:

И според мен е най-добре да слушаш тялото си, по същата причина явно и аз не мога да пия вода докато се храня, абсолютно винаги се задавям и се започва едно лудо кашляне от порядъка на 5 мин. :D затова от години съм се отказала да пия каквото и да е, когато се храня :D От друга страна, дори и лятото не мога да преглъщам водата, когато е студена, имам чувство, че ми се схваща гърлото :|
zheleva212

Мнениеот Ваня Стойчева » 21 Мар 2015, 12:57

Имам познат, който докато се храни - с вряло ястие, пие ледено студена вода! Е как да му обясня, че направо си съсипва организма, разбирам да пие вода поне от чешмата, но това зиме-лете, все вода от хладилника, докато се храни! :o
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот annamaria » 23 Мар 2015, 15:27

Не мога да пия ледена въобще! Но пък ледено вино с лед - мога. И ледена бира :mrgreen:
annamaria

Мнениеот kalinka-kuku » 23 Мар 2015, 16:47

annamaria написа:Не мога да пия ледена въобще! Но пък ледено вино с лед - мога. И ледена бира :mrgreen:

Това е друго, да не смесваме нуждите с удоволствията сега! :lol: :lol: :lol:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот annamaria » 25 Мар 2015, 15:52

marsu написа:
annamaria написа:Не мога да пия ледена въобще! Но пък ледено вино с лед - мога. И ледена бира :mrgreen:

Това е друго, да не смесваме нуждите с удоволствията сега! :lol: :lol: :lol:

Много точно казано, макар че и другото може да мине за нужда :lol:
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси