Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
06 Апр 2015, 15:00
Не са много нещата, които ме правят щастлива и то по случайност, даже май не се сещам за такива
09 Юли 2015, 15:01
Много ми е готино, когато се събудя преди алармата и после денят ми е по-различен, дори и с 5 мин по-рано да стана, но да се събудя наспан
10 Юли 2015, 15:38
Предпочитам да се събудя рано и аз, но и съпруга ми, така имаме време за малко ласки, които дават от своя страна перфектен старт на деня!
10 Юли 2015, 16:05
maminka написа:Предпочитам да се събудя рано и аз, но и съпруга ми, така имаме време за малко ласки, които дават от своя страна перфектен старт на деня!
аааауууу

идеалната сутрин, но миризливите устии...
10 Юли 2015, 16:27
svetlozara написа:maminka написа:Предпочитам да се събудя рано и аз, но и съпруга ми, така имаме време за малко ласки, които дават от своя страна перфектен старт на деня!
аааауууу

идеалната сутрин, но миризливите устии...

Ооо няма нужда, аз докато не стана и не се събудя с вода и четка и паста за зъби, то няма как да стане да се доближа до гаджето!
10 Юли 2015, 16:55
и аз не си падам особено по такива романтики сутрин, но пък сутрините ми с хубава закуска и кафе нещата се променят
13 Юли 2015, 10:46
Не ми се случват много такива неща, да не кажа, че и в повечето случаи са и рядкост, ами просто не ми се получава и това е, определено настроението и щастието ми не се влияят от нещо толкова дребно, трябва ми голяма работа.
11 Авг 2015, 15:10
maminka написа:Предпочитам да се събудя рано и аз, но и съпруга ми, така имаме време за малко ласки, които дават от своя страна перфектен старт на деня!
Да, звучи страхотно, сутришни ласки преди работа и преди първия душ!
11 Авг 2015, 15:17
Сутришния секс никак не е малка причина да се чувствате щастливи още със ставането от сън