Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кой са малките неща, които понякога правите без да искате, но се чувствате истински щастливи от това?

13 Авг 2015, 14:09

Jully написа:Сутришния секс никак не е малка причина да се чувствате щастливи още със ставането от сън :)

Така е, макар че изобщо не харесвам сутришния секс, на мен още ми се спи и ме дразни всичко и всички, не ми се прави никакъв секс, но е по-добро начало от отиването на досадна работа.

Re: Кой са малките неща, които понякога правите без да искате, но се чувствате истински щастливи от това?

13 Авг 2015, 16:06

Най обичам сутрин когато ми звънне алармата и да се гушна за 5минути до скъпия, после да целуна малкия и да тръгнем като фурии из света !

13 Авг 2015, 16:17

rabotnata pchela написа:Най обичам сутрин когато ми звънне алармата и да се гушна за 5минути до скъпия, после да целуна малкия и да тръгнем като фурии из света !

Ех, много мило! :) Хубаво е да има с кого да се събудиш, пък дори и със скандал. :lol:

14 Авг 2015, 09:51

Най-добре ми действа ако се събудя наспан, за съжаление това не ми се е случвало от години, все ставам, защото трябва или защото жената е решила, че мога да стана да гледам хлапето, докато тя е на кафе с приятелки, нали да...

14 Авг 2015, 10:32

Силвъре, не си на далавера брат! Кажи и поне да ти се отблагодарява за ранното събуждане както са казали момичетата по-горе, тогава със сигурност ще имаш по-малко против, че си станал рано. :lol:

14 Авг 2015, 11:52

Andrey написа:Силвъре, не си на далавера брат! Кажи и поне да ти се отблагодарява за ранното събуждане както са казали момичетата по-горе, тогава със сигурност ще имаш по-малко против, че си станал рано. :lol:

Нали! Само че от системното недоспиване, може д асе наложи доста молби да отправя към него, докато стане готов за сутришна битка :lol:

14 Авг 2015, 13:21

След като жена ти иска някакви неща, нормално и ти да искаш някакви насреща! Съгласна съм, че по този начин с нетърпение ще очакваш сутрините, когато ще ходи на кафе, а и приятелките и ще и завиждат за свежия вид :mrgreen:

14 Авг 2015, 13:29

А не сте ли щастливи, когато сте направили нещо за себе си? Аз се чувствам толкова добре, ако съм си сготвила нещо вкусно, само за мен, защото аз съм го поискала, а не някой друг, или ако си взема желана покупка, която отлагам отдавна :) Това са все малки неща, които ми доставят истинско удоволствие и ме карат да изпитвам щастие! :)

14 Авг 2015, 13:35

qwerryyy написа:А не сте ли щастливи, когато сте направили нещо за себе си? Аз се чувствам толкова добре, ако съм си сготвила нещо вкусно, само за мен, защото аз съм го поискала, а не някой друг, или ако си взема желана покупка, която отлагам отдавна :) Това са все малки неща, които ми доставят истинско удоволствие и ме карат да изпитвам щастие! :)

Права си! Много ехубаво да направиш нещо за себе си, няма какво да се лъжем, чувството е страхотно и на удовлетвореност, аз толкова рядко правя неща лично за мен, че по-скоро изпитвам вина, отколкото удоволствие ;(

14 Авг 2015, 14:58

Всички се усещаме специално, на мен ми става много приятно, когато се прибера, у нас е чисто, всичко мирише добре, макар и да не чистя заради това усещане ми доставя удоволствие след дългия ден у нас да е приятно и да изглежда сякаш хладно и просторно. Като се замисля и за през деня, какво правя, приятно ми е когато колега ми донесе чаша с вода, защото е видял, че ми е свършила и ми става така топло на душата! :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6