Jully написа:О, толкова много неща ме правят щастлива, обаждане по телефона, усмивка от мъжа ми изпратена на смстолкова дребни и мили неща
Това наистина е много мило, романтичните жестове винаги гарантират, че ще имате успешна връзка, нали

Jully написа:О, толкова много неща ме правят щастлива, обаждане по телефона, усмивка от мъжа ми изпратена на смстолкова дребни и мили неща
fawla написа:Все си мечтая да се събудя преди алармата наспана, но не ми се получава, даже толкова съм изморена напоследък, че не си чувам телефона изобщо да звъни, добре че е милото да идва и да ме събужда.
Jully написа:fawla написа:Все си мечтая да се събудя преди алармата наспана, но не ми се получава, даже толкова съм изморена напоследък, че не си чувам телефона изобщо да звъни, добре че е милото да идва и да ме събужда.
Днес се събудих тичнов 6;58! Имах огромното желание да спя поне до 8;58, но уви, алармата звънна след 2 минути! Да знаеш не се чувствам по-будна или по-яко днес.
Jully написа:Pacienti това не го мога, трябва да стана в 5ч. за да мога да нарпавя закуска за всички, да се приготвя и т.н. а лягането вечер не ми мърда да е преди 1ч, за 2 дена ще се съсипя.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта