Кой са малките неща, които понякога правите без да искате, но се чувствате истински щастливи от това?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Кой са малките неща, които понякога правите без да искате, но се чувствате истински щастливи от това?

Мнениеот Anka » 08 Сеп 2015, 13:53

Jully написа:О, толкова много неща ме правят щастлива, обаждане по телефона, усмивка от мъжа ми изпратена на смс ;) толкова дребни и мили неща ;)

Това наистина е много мило, романтичните жестове винаги гарантират, че ще имате успешна връзка, нали :) А и от там щастието си идва само сякаш ;)
Аватар
Anka

Re: Кой са малките неща, които понякога правите без да искате, но се чувствате истински щастливи от това?

Мнениеот fawla » 08 Сеп 2015, 15:41

Все си мечтая да се събудя преди алармата наспана, но не ми се получава, даже толкова съм изморена напоследък, че не си чувам телефона изобщо да звъни, добре че е милото да идва и да ме събужда.
Аватар
fawla

Мнениеот Jully » 09 Сеп 2015, 16:03

fawla написа:Все си мечтая да се събудя преди алармата наспана, но не ми се получава, даже толкова съм изморена напоследък, че не си чувам телефона изобщо да звъни, добре че е милото да идва и да ме събужда.

Днес се събудих тичнов 6;58! Имах огромното желание да спя поне до 8;58, но уви, алармата звънна след 2 минути! Да знаеш не се чувствам по-будна или по-яко днес. :roll:
Аватар
Jully

Мнениеот Andrey » 10 Сеп 2015, 11:13

Jully написа:
fawla написа:Все си мечтая да се събудя преди алармата наспана, но не ми се получава, даже толкова съм изморена напоследък, че не си чувам телефона изобщо да звъни, добре че е милото да идва и да ме събужда.

Днес се събудих тичнов 6;58! Имах огромното желание да спя поне до 8;58, но уви, алармата звънна след 2 минути! Да знаеш не се чувствам по-будна или по-яко днес. :roll:

Да, когато ставаш рано винаги е гадно, ако ще и 2 часа преди алармата да се събудиш, никога не си наспан!
Аватар
Andrey

Мнениеот mix_twix » 10 Сеп 2015, 15:36

Освен ако не е през уикенда, през останалото време ми е все тая по време на алармата преди нея или след нея се съ буждам, все отивам на едно и също място. :mrgreen:
Аватар
mix_twix

Мнениеот Pacienti » 11 Сеп 2015, 14:43

Да стана преди всички, да направя закуска, да видя как се излюпват всички... Не го правя без да искам, с мъжът ми принципно се редуваме, но като видя радостните личица на малките, че съм направила палачинки, ме прави щастлива! :)
Pacienti

Мнениеот Jully » 11 Сеп 2015, 16:35

Pacienti това не го мога, трябва да стана в 5ч. за да мога да нарпавя закуска за всички, да се приготвя и т.н. а лягането вечер не ми мърда да е преди 1ч, за 2 дена ще се съсипя.
Аватар
Jully

Мнениеот Pacienti » 11 Сеп 2015, 17:18

Jully написа:Pacienti това не го мога, трябва да стана в 5ч. за да мога да нарпавя закуска за всички, да се приготвя и т.н. а лягането вечер не ми мърда да е преди 1ч, за 2 дена ще се съсипя.

А, и аз не го правя редовно, тази седмица ощастливих мъжът ми, не трябваше да става. Ставам в 6:30 до 7:15 съм готова с палачинките и кафето, после влизам да се оправя за 15 мин., всички стават и сядаме да закусваме. :)
Pacienti

Мнениеот Pipilota » 12 Сеп 2015, 09:16

У дома са рядкост дните със закуската, а и те малките не искат да ядат, нито ние. :) Това ставане от сън и сядане на масата хич не ни се отдава. ;) По-скоро хапваме след час - два най-рано. ;)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот qwerryyy » 12 Сеп 2015, 13:52

На мен ми звучи страшно мило, наистина е радост и за децата и за семейството като цяло така сплотено да започват деня! :)
Аватар
qwerryyy

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси