Кой са малките неща, които понякога правите без да искате, но се чувствате истински щастливи от това?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Кой са малките неща, които понякога правите без да искате, но се чувствате истински щастливи от това?

Мнениеот svetlozara » 24 Сеп 2015, 10:40

И за ще скоча до тавана от радост, ако мама ме посрещне с палачинки рано сутринта и то през седмицата! :mrgreen:
svetlozara

Re: Кой са малките неща, които понякога правите без да искате, но се чувствате истински щастливи от това?

Мнениеот S_Milenska » 25 Окт 2015, 09:42

svetlozara написа:И за ще скоча до тавана от радост, ако мама ме посрещне с палачинки рано сутринта и то през седмицата! :mrgreen:

Със сигурност всички биха се зарадвали на добра и вкусна закуска, но тя българската майка граници не знае, и така, докато отрочето стане на 55 и все още го посрещаме със закуска. :oops:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Snejna » 25 Окт 2015, 14:40

S_Milenska написа:
svetlozara написа:И за ще скоча до тавана от радост, ако мама ме посрещне с палачинки рано сутринта и то през седмицата! :mrgreen:

Със сигурност всички биха се зарадвали на добра и вкусна закуска, но тя българската майка граници не знае, и така, докато отрочето стане на 55 и все още го посрещаме със закуска. :oops:

Силве, неде, че си имам един такъв на главата напоследък и ми призлява просто! :mrgreen: Глезанчетата ги виждаме, които сега са точно на около 50+, мамини синчета..
Аватар
Snejna

Мнениеот mix_twix » 26 Окт 2015, 13:33

Различно е. :) Правя какво ли не, понякога и за някоя тъпотия като това, че съм си подредил вкъщи ме кара да се чувствам добре, друг път е по-сложно и ми трябва повече, за да се почувствам по-добре. :)
Аватар
mix_twix

Мнениеот magda » 26 Окт 2015, 15:37

mix_twix написа:Различно е. :) Правя какво ли не, понякога и за някоя тъпотия като това, че съм си подредил вкъщи ме кара да се чувствам добре, друг път е по-сложно и ми трябва повече, за да се почувствам по-добре. :)

Да, при мен се случва същото, особено през уикенда, когато не ми се прави нищо друго, освен да си стоя и слушам музика... :|
magda

Мнениеот fairy » 16 Май 2016, 13:32

Без да искам не съм забелязала да правя нещо, което ме прави щастлива. Такива неща за такава цел ги правя нарочно :lol: . Например да тръгна някъде на път, дори и на късо разстояние да е, някоя разходка или да се видя с приятел.
fairy

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси