Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове
Правила на форума
Добави отговор

Re: Записах се на плуване, какви съвети можете да ми дадете?

13 Юли 2015, 12:59

Pipilota написа:
LaCoquine написа:Според вас добре ли е да се редуват всички стилове или по-скоро да се упражняват само няколко :roll:

Гледай ти какви сложни въпроси, аз сега на 35 години мисля да се пробвам да се уча да плувам, надали ще сменям стилове, ще спазвам главния стил "гледай да не потънеш" :lol: :lol: :lol:

и аз искам да се запиша на плуване и тази година бях решила да ходя с малката, обаче затвориха плувния басейн за ремонт.

01 Сеп 2015, 15:21

Не знаех, че се предлага плуване и тренировки за възрастни хорам, мислих че това е само за деца ;)

08 Сеп 2015, 14:29

Локумът написа:Не знаех, че се предлага плуване и тренировки за възрастни хорам, мислих че това е само за деца ;)

Има има и за стари и за млади. Но е интересно наистина някой възрастен да се учи наравно с децата, малко неловко. :)

13 Окт 2015, 14:13

Pipilota написа:
Локумът написа:Не знаех, че се предлага плуване и тренировки за възрастни хорам, мислих че това е само за деца ;)

Има има и за стари и за млади. Но е интересно наистина някой възрастен да се учи наравно с децата, малко неловко. :)

В детския басейн най-весело хаха :)

13 Окт 2015, 14:33

Плуването е чудесно, не знам защо се притесняваш, че не си така добре оттрениран. Всичко идва с тренировките така или иначе. :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2