04 Мар 2015, 18:09
Понякога послъгвам, разбира се най-честата ми лъжа е "беше много хубаво", като очевидно не ми е било никак приятно.
05 Мар 2015, 15:05
Е ако някоя жена лъже всеки ден, че ѝ е много хубаво е доста спичащо.. не трябва да се лъже, понякога както и да е, може да мине номера.
25 Май 2016, 11:50
Напоследък послъгвам в леглото ;) Мъжът ми се е ентусиазирал, но покрай грижите за малката съм много изморена и го убеждавам, че съм адски задоволена, само и само да не поиска втори път, за да мога да поспя.
25 Май 2016, 13:18
Е, ако става въпрос за еднократен партньор, лъжата, че е бил страхотен се ядва, но за постоянен партньор не ми се вижда решение. Всеки път да го лъжеш за нещо не ти прави услуга, ти ще си незадоволен и ще се появят проблемите във връзката.
09 Юни 2016, 10:52
Mon_ton написа:Напоследък послъгвам в леглото ;) Мъжът ми се е ентусиазирал, но покрай грижите за малката съм много изморена и го убеждавам, че съм адски задоволена, само и само да не поиска втори път, за да мога да поспя.

Е, това всички сме го правили. :) Вече ако се лъже постоянно може да стане проблем и то ако лъжите са от друго естество. :)
09 Юни 2016, 16:36
Ако си дълго време с някого трудно можеш да го излъжеш за каквото и да било. Той те усеща, знае как реагираш и веднага ще усети фалша и няма да му стане приятно. Още повече, ако му се сервира и лъжа.
16 Юни 2016, 12:58
Е, ако си дълго време с някой не би трябвало да се стига до лъжи. Няма от какво да се притесняват партньорите и би трябвало да могат да си казват всичко.