Смятате ли, че малките лъжи в леглото могат да предотвратят някои сексуални проблеми?

Re: Смятате ли, че малките лъжи в леглото могат да предотвратят някои сексуални проблеми?

Мнениеот Elica » 04 Мар 2015, 18:09

Понякога послъгвам, разбира се най-честата ми лъжа е "беше много хубаво", като очевидно не ми е било никак приятно. :lol:
Аватар
Elica

Re: Смятате ли, че малките лъжи в леглото могат да предотвратят някои сексуални проблеми?

Мнениеот Andrey » 05 Мар 2015, 15:05

Е ако някоя жена лъже всеки ден, че ѝ е много хубаво е доста спичащо.. не трябва да се лъже, понякога както и да е, може да мине номера.
Аватар
Andrey

Мнениеот Mon_ton » 25 Май 2016, 11:50

Напоследък послъгвам в леглото ;) Мъжът ми се е ентусиазирал, но покрай грижите за малката съм много изморена и го убеждавам, че съм адски задоволена, само и само да не поиска втори път, за да мога да поспя. :lol:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот pavleta » 25 Май 2016, 13:18

Е, ако става въпрос за еднократен партньор, лъжата, че е бил страхотен се ядва, но за постоянен партньор не ми се вижда решение. Всеки път да го лъжеш за нещо не ти прави услуга, ти ще си незадоволен и ще се появят проблемите във връзката.
pavleta

Мнениеот Rali_hr » 09 Юни 2016, 10:52

Mon_ton написа:Напоследък послъгвам в леглото ;) Мъжът ми се е ентусиазирал, но покрай грижите за малката съм много изморена и го убеждавам, че съм адски задоволена, само и само да не поиска втори път, за да мога да поспя. :lol:

Е, това всички сме го правили. :) Вече ако се лъже постоянно може да стане проблем и то ако лъжите са от друго естество. :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот klara » 09 Юни 2016, 16:36

Ако си дълго време с някого трудно можеш да го излъжеш за каквото и да било. Той те усеща, знае как реагираш и веднага ще усети фалша и няма да му стане приятно. Още повече, ако му се сервира и лъжа.
klara

Мнениеот donni » 16 Юни 2016, 12:58

Е, ако си дълго време с някой не би трябвало да се стига до лъжи. Няма от какво да се притесняват партньорите и би трябвало да могат да си казват всичко.
donni

Предишна

Назад към Приказки по женски