19 Юни 2018, 16:03
Mon_ton , доста грубо изказване, но има и по-лош вариант.. въобще да не иска да прави секс с нея. Някои мъже след като жените им раждат и претърпяват промени там отдолу, въобще не искат и да ги погледнат.
19 Юни 2018, 16:11
Има ги всякакви варианти на нещастливи семейства, но тези, които искат да правят секс, но има и такива, които обичат да се спасяват.
21 Юни 2018, 15:54
Да и затова си хващат любовници- нераждали разбира се!
21 Юни 2018, 16:04
rali06 написа:Да и затова си хващат любовници- нераждали разбира се!
направо ми се повръща от такива! един вид те излизат жертвата, жената родила, променила се по характер, вагината й не била толкова забавна.. айде сериозно ли! Това ли са мъжете ?!? не съм съгласна и не мога да го приема!
21 Юни 2018, 16:59
Ужас..такива мъже са за кастрация, хора. Заслужават жената да си оправи вагината с лазерното лечение и после да ги зареже и да си хване някой истински мъж!
21 Юни 2018, 18:57
Преценявайте мъжете си преди да им родите деца.
22 Юни 2018, 14:06
Аа, споко.

По-интересно става, когато детето поотрасне и ако жената е по-отракана да възстанови предишния си начин на живот, да влезне във форма, въобще да се вземе в ръце. Имам опит и с подобна история- майка на две момченца беше врътнала милата. Да, ама дечковците поотраснаха, стреса понамяла и тази мацка почна да ходи на фитнес, намери си нова работа и повярвайте ми стана голяма мацка. Мъжът и не можеше да си намери място, а тя замалко да се залюби с един колега. Иначе търпеше пинизите на мъжа си - тя сменя памперси, а той имал нужда да изпие една бира някъде. Така че мъжете да внимават, като не им харесва нещо по-скоро да се опитат да помогнат, отколкото да си търсят отдушник.Че после наистина става страшно.
22 Юни 2018, 16:50
Ние жените лесно се стягаме и влизаме във форма, а при тях с годинките е по-страшно. Като пуснат шкембета и започнат да изглеждат като чичковци.. положението става кофти. Аз колкото повече одъртявам, толкова повече се заглеждам по по-млади от мен, а преди беше точно обратното..
Все пак проблемите с вагината след раждане не трябва да са причина да се страхуваме да раждаме деца. Има начини за справяне с проблема и после сме чук - секси майчета с малки сладки човечета под ръка.
25 Юни 2018, 10:20
Според мен, и сред мъжете и сред жените могат да се намерят недостойни индивиди. Живота е пълен с такива примери.
С годините всички се променяме, бременността и раждането при някои жени се оказват доста стресиращи.
Наскоро разбрах за млада жена, която не е правила секс след раждането от близо година.

Не ми се вярва млад мъж да издържи на този режим...
25 Юни 2018, 11:12
Pacienti написа:Според мен, и сред мъжете и сред жените могат да се намерят недостойни индивиди. Живота е пълен с такива примери.
С годините всички се променяме, бременността и раждането при някои жени се оказват доста стресиращи.
Наскоро разбрах за млада жена, която не е правила секс след раждането от близо година.

Не ми се вярва млад мъж да издържи на този режим...
Ако той има заслуги, че жената не иска да прави секс след раждането. С колко приятелки съм си говорила, мъжът си запазва живота- ходи си на работа, получава за бонус бебе. Жената става домакиня, която се грижи 24 часа за детето, а то само реве и пищи. Никоя жена не може да издържи и да иска и после да прави секс с удоволствие, за да може мъжът да получи тея ласки, трябва да положи усилия да гледа детето си!