Правила на форума
Добави отговор

Re: Каква промяна откривате във вагината си след раждането?

19 Юни 2018, 16:03

Mon_ton , доста грубо изказване, но има и по-лош вариант.. въобще да не иска да прави секс с нея. Някои мъже след като жените им раждат и претърпяват промени там отдолу, въобще не искат и да ги погледнат.

19 Юни 2018, 16:11

Има ги всякакви варианти на нещастливи семейства, но тези, които искат да правят секс, но има и такива, които обичат да се спасяват.

21 Юни 2018, 15:54

Да и затова си хващат любовници- нераждали разбира се!

21 Юни 2018, 16:04

rali06 написа:Да и затова си хващат любовници- нераждали разбира се!

направо ми се повръща от такива! един вид те излизат жертвата, жената родила, променила се по характер, вагината й не била толкова забавна.. айде сериозно ли! Това ли са мъжете ?!? не съм съгласна и не мога да го приема!

21 Юни 2018, 16:59

Ужас..такива мъже са за кастрация, хора. Заслужават жената да си оправи вагината с лазерното лечение и после да ги зареже и да си хване някой истински мъж!

21 Юни 2018, 18:57

Преценявайте мъжете си преди да им родите деца. :mrgreen:

22 Юни 2018, 14:06

Аа, споко. :smile: По-интересно става, когато детето поотрасне и ако жената е по-отракана да възстанови предишния си начин на живот, да влезне във форма, въобще да се вземе в ръце. Имам опит и с подобна история- майка на две момченца беше врътнала милата. Да, ама дечковците поотраснаха, стреса понамяла и тази мацка почна да ходи на фитнес, намери си нова работа и повярвайте ми стана голяма мацка. Мъжът и не можеше да си намери място, а тя замалко да се залюби с един колега. Иначе търпеше пинизите на мъжа си - тя сменя памперси, а той имал нужда да изпие една бира някъде. Така че мъжете да внимават, като не им харесва нещо по-скоро да се опитат да помогнат, отколкото да си търсят отдушник.Че после наистина става страшно. :lol:

22 Юни 2018, 16:50

Ние жените лесно се стягаме и влизаме във форма, а при тях с годинките е по-страшно. Като пуснат шкембета и започнат да изглеждат като чичковци.. положението става кофти. Аз колкото повече одъртявам, толкова повече се заглеждам по по-млади от мен, а преди беше точно обратното..

Все пак проблемите с вагината след раждане не трябва да са причина да се страхуваме да раждаме деца. Има начини за справяне с проблема и после сме чук - секси майчета с малки сладки човечета под ръка.

25 Юни 2018, 10:20

Според мен, и сред мъжете и сред жените могат да се намерят недостойни индивиди. Живота е пълен с такива примери.
С годините всички се променяме, бременността и раждането при някои жени се оказват доста стресиращи.
Наскоро разбрах за млада жена, която не е правила секс след раждането от близо година. :shock: Не ми се вярва млад мъж да издържи на този режим...

25 Юни 2018, 11:12

Pacienti написа:Според мен, и сред мъжете и сред жените могат да се намерят недостойни индивиди. Живота е пълен с такива примери.
С годините всички се променяме, бременността и раждането при някои жени се оказват доста стресиращи.
Наскоро разбрах за млада жена, която не е правила секс след раждането от близо година. :shock: Не ми се вярва млад мъж да издържи на този режим...

Ако той има заслуги, че жената не иска да прави секс след раждането. С колко приятелки съм си говорила, мъжът си запазва живота- ходи си на работа, получава за бонус бебе. Жената става домакиня, която се грижи 24 часа за детето, а то само реве и пищи. Никоя жена не може да издържи и да иска и после да прави секс с удоволствие, за да може мъжът да получи тея ласки, трябва да положи усилия да гледа детето си!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 61