Как да се научим да пием повече вода, какви аромати да прибавя, за да стане по-вкусна и полезна?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Как да се научим да пием повече вода, какви аромати да прибавя, за да стане по-вкусна и полезна?

Мнениеот Rali_hr » 29 Яну 2015, 14:47

Според мен е достатъчно да си сложим просто едно шише с вода до нас и да си пием винаги, когато я видим, ароматите и съставките вътре развалят водата.
Аватар
Rali_hr

Re: Как да се научим да пием повече вода, какви аромати да прибавя, за да стане по-вкусна и полезна?

Мнениеот Yarost » 05 Фев 2015, 12:13

мен много ме вълнува как мога да си направя „жива вода“. Знам че лимонът я алкализира, но получавам киселини от него. Някакви други варианти?
Yarost

Мнениеот BeenieGal » 05 Фев 2015, 12:18

Yarost написа:мен много ме вълнува как мога да си направя „жива вода“. Знам че лимонът я алкализира, но получавам киселини от него. Някакви други варианти?

Като прочетох Жива вода се сетих затези тема във форума, но аз още не съм наясно какво имаш предвид под Жива вода, дали такава алкална или структурирана? :roll:
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Lollipop » 05 Фев 2015, 13:07

Аз много не вярвам в тази вода, чувала съм и за начини от типа на замразете водата, та хвърлете замразето, та пак я замразете, та изхвърлете незамръзналото после па размеразете и пийте... :roll:
Аватар
Lollipop

Мнениеот Yarost » 05 Фев 2015, 16:59

Точно за алкална говоря, знам, че е супер за детоксикация и прочистване, като цяло е много по-полезна да се пие така.
Yarost

Мнениеот Anka » 05 Фев 2015, 17:12

:roll: не съм пробвала някаква специална вода, пия си я нормална, според мен е много трудна за правене, знам че има някакви чудотворни магически шишета :roll:
Аватар
Anka

Мнениеот bojo_kolev » 05 Фев 2015, 17:23

Yarost написа:Точно за алкална говоря, знам, че е супер за детоксикация и прочистване, като цяло е много по-полезна да се пие така.

Алкална вода съм пил, ама един приятел я беше донесъл, а той я бил взел от негов познат, който по някакъв начин я алкализирал, според мен трябва да се види как стоят нещата там, ще е интересно в интернет не може да няма инфо, но и аз не съм ровил :idea: :roll:
bojo_kolev

Мнениеот Andrey » 05 Фев 2015, 17:27

Със сигурност има инфо, а имаше ли по-различен вкус тази вода? Чак ме пратихте в 10-та глуха :)
Аватар
Andrey

Мнениеот Pipilota » 06 Фев 2015, 10:17

Бе все си мисля, че тези миризми са безсмислени, водата не се пие овкусена и ароматизирана, а чиста. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Yarost » 06 Фев 2015, 12:01

bojo_kolev написа:
Yarost написа:Точно за алкална говоря, знам, че е супер за детоксикация и прочистване, като цяло е много по-полезна да се пие така.

Алкална вода съм пил, ама един приятел я беше донесъл, а той я бил взел от негов познат, който по някакъв начин я алкализирал, според мен трябва да се види как стоят нещата там, ще е интересно в интернет не може да няма инфо, но и аз не съм ровил :idea: :roll:

Като търся в нета и попадам на няколко неща като възможност за алкализиране. открих едни капки http://apteka.framar.bg/30040696/%D0%B0 ... %BC%D0%BB- за вдигане на ph-то на водата и подобряване на метаболизма.

Pipilota написа:Бе все си мисля, че тези миризми са безсмислени, водата не се пие овкусена и ароматизирана, а чиста. :)

Идеята им е точно че нямат вкус и мирис ;)
Yarost

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети