Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
29 Яну 2015, 14:47
Според мен е достатъчно да си сложим просто едно шише с вода до нас и да си пием винаги, когато я видим, ароматите и съставките вътре развалят водата.
05 Фев 2015, 12:13
мен много ме вълнува как мога да си направя „жива вода“. Знам че лимонът я алкализира, но получавам киселини от него. Някакви други варианти?
05 Фев 2015, 12:18
Yarost написа:мен много ме вълнува как мога да си направя „жива вода“. Знам че лимонът я алкализира, но получавам киселини от него. Някакви други варианти?
Като прочетох Жива вода се сетих за
тези тема във форума, но аз още не съм наясно какво имаш предвид под Жива вода, дали такава алкална или структурирана?
05 Фев 2015, 13:07
Аз много не вярвам в тази вода, чувала съм и за начини от типа на замразете водата, та хвърлете замразето, та пак я замразете, та изхвърлете незамръзналото после па размеразете и пийте...
05 Фев 2015, 16:59
Точно за алкална говоря, знам, че е супер за детоксикация и прочистване, като цяло е много по-полезна да се пие така.
05 Фев 2015, 17:12

не съм пробвала някаква специална вода, пия си я нормална, според мен е много трудна за правене, знам че има някакви чудотворни магически шишета
05 Фев 2015, 17:23
Yarost написа:Точно за алкална говоря, знам, че е супер за детоксикация и прочистване, като цяло е много по-полезна да се пие така.
Алкална вода съм пил, ама един приятел я беше донесъл, а той я бил взел от негов познат, който по някакъв начин я алкализирал, според мен трябва да се види как стоят нещата там, ще е интересно в интернет не може да няма инфо, но и аз не съм ровил
05 Фев 2015, 17:27
Със сигурност има инфо, а имаше ли по-различен вкус тази вода? Чак ме пратихте в 10-та глуха
06 Фев 2015, 10:17
Бе все си мисля, че тези миризми са безсмислени, водата не се пие овкусена и ароматизирана, а чиста.
06 Фев 2015, 12:01
bojo_kolev написа:Yarost написа:Точно за алкална говоря, знам, че е супер за детоксикация и прочистване, като цяло е много по-полезна да се пие така.
Алкална вода съм пил, ама един приятел я беше донесъл, а той я бил взел от негов познат, който по някакъв начин я алкализирал, според мен трябва да се види как стоят нещата там, ще е интересно в интернет не може да няма инфо, но и аз не съм ровил

Като търся в нета и попадам на няколко неща като възможност за алкализиране. открих едни капки
http://apteka.framar.bg/30040696/%D0%B0 ... %BC%D0%BB- за вдигане на ph-то на водата и подобряване на метаболизма.
Pipilota написа:Бе все си мисля, че тези миризми са безсмислени, водата не се пие овкусена и ароматизирана, а чиста.

Идеята им е точно че нямат вкус и мирис