Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
29 Мар 2019, 11:11
В момента чета: Продажбите в мрежовия маркетинг. Много интересно и полезно четиво...
11 Апр 2019, 10:27
"Парижката Света Богородица" е една от тях.
30 Апр 2019, 13:53
Почти никоя от руските класики не съм дочела, колкото и да ме е срам. Просто не са моето нещо и не могат да ме грабнат, това е.
30 Апр 2019, 17:12
Ох, прекалено много, за съжаление! Като се почне с "Спасителят в ръжта", "Клетниците", "Парфюмът", "Да се обичаме с отворени очи" на Хорхе Букай, "Четецът" на Бернхард Шлинк, "Ангели и демони" на Дан Браун, "Кланица 5" от Кърт Вонегът. Лошото е, че все повече книги се добавят към списъка
07 Май 2019, 10:49
"Аз още броя дните" - Георги Бърдаров.
07 Авг 2019, 10:06
В момента чета поредицата "Истории от света на диска" от Тери Пратчет. Препоръча ми я един приятел. Леле, тоя пич има уникални лафове! Предполагам, че в оригинал ще е още по-яко! Препоръчвам!
07 Авг 2019, 10:30
Май само Библията не съм успял да дочета. Като че ли напълно скучна и трудночетима книга не ми е попадала.
28 Авг 2019, 11:01
Как да препоръчаш книга на някой, който не знае какво точно търси? Насочете ни поне към жанра, който Ви интересува. Иначе мога да Ви препоръчам доста книги - ще Ви стигнат за поне година напред.