Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кога е важно да се пият комбинираните добавки - пробиотик с пребиотик?

24 Мар 2015, 12:06

annamaria написа:Е, определено по-скъпото ще е по-хубаво :) Аз май ще си взема от тези перлите, че бая хора ги похвалиха. Те май са някъде по средата като цена...

Еее, супер, и аз взимам от тях, когато ми се наложи (ако говорим за едни и същи де), annamaria :)

24 Мар 2015, 14:47

Alexandrina написа:
annamaria написа:Е, определено по-скъпото ще е по-хубаво :) Аз май ще си взема от тези перлите, че бая хора ги похвалиха. Те май са някъде по средата като цена...

Еее, супер, и аз взимам от тях, когато ми се наложи (ако говорим за едни и същи де), annamaria :)

Аз малко изпуснах нишката, за тези ли иде реч?

24 Мар 2015, 14:58

A тези не мисля, че са много средни ценово :))) А и за какво ще си ги купувате, нали се пият при антибиотично лечение?

24 Мар 2015, 16:08

Мога ли да ги пия профилактично, след като ме боли корем от време на време, за да си помогна малко :)

25 Мар 2015, 11:37

BeenieGal написа:
Alexandrina написа:

Аз малко изпуснах нишката, за тези ли иде реч?

Да, аз поне за тях говоря. И не е казано, че се взима само при прием на антибиотик, може да се пие и при проблеми с храносмилането и срещу подуване.

25 Мар 2015, 11:45

dinkog написа:A тези не мисля, че са много средни ценово :))) А и за какво ще си ги купувате, нали се пият при антибиотично лечение?

Ми не ;) Това е масовата заблуда - пробиотик само по време на антибиотик. Пробиотиците са супер полезни, нормализират чревната флора, която може и от съвсем други неща да е съсипана, не само от антибиотик :)

25 Мар 2015, 13:22

Супер, ще си взема и аз да пия, че онзи ден какво ми стана на корема, още се случва да ме боли и пия само разни спазмалгони, да ме отпуска, но ще изпия една опаковка. Какво мислите за Лактофор?

25 Мар 2015, 15:47

Локумът написа:Кои са тея перли? :))

Локум, BeenieGal е дал линк с перлите :)

27 Мар 2015, 15:29

Май тези с многото бактерии се взимат, когато си болен и пиеш АБ, а профилактичните може и да нямат толкова бактерии.
Също четох за капсулата, трябва да бъде специална, стомашните киселини да не я разтварят за да може бактериите да стигнат до червата.

27 Мар 2015, 16:57

И сега излиза, че трябва да се броят бакретиите.. :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27