Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
24 Мар 2015, 12:06
annamaria написа:Е, определено по-скъпото ще е по-хубаво

Аз май ще си взема от тези перлите, че бая хора ги похвалиха. Те май са някъде по средата като цена...
Еее, супер, и аз взимам от тях, когато ми се наложи (ако говорим за едни и същи де),
annamaria
24 Мар 2015, 14:47
Alexandrina написа:annamaria написа:Е, определено по-скъпото ще е по-хубаво

Аз май ще си взема от тези перлите, че бая хора ги похвалиха. Те май са някъде по средата като цена...
Еее, супер, и аз взимам от тях, когато ми се наложи (ако говорим за едни и същи де),
annamaria 
Аз малко изпуснах нишката, за
тези ли иде реч?
24 Мар 2015, 14:58
A тези не мисля, че са много средни ценово

)) А и за какво ще си ги купувате, нали се пият при антибиотично лечение?
24 Мар 2015, 16:08
Мога ли да ги пия профилактично, след като ме боли корем от време на време, за да си помогна малко
25 Мар 2015, 11:37
BeenieGal написа:Alexandrina написа:annamaria написа:Е, определено по-скъпото ще е по-хубаво

annamaria 
Аз малко изпуснах нишката, за
тези ли иде реч?
Да, аз поне за тях говоря. И не е казано, че се взима само при прием на антибиотик, може да се пие и при проблеми с храносмилането и срещу подуване.
25 Мар 2015, 11:45
dinkog написа:A тези не мисля, че са много средни ценово

)) А и за какво ще си ги купувате, нали се пият при антибиотично лечение?
Ми не

Това е масовата заблуда - пробиотик само по време на антибиотик. Пробиотиците са супер полезни, нормализират чревната флора, която може и от съвсем други неща да е съсипана, не само от антибиотик
25 Мар 2015, 13:22
Супер, ще си взема и аз да пия, че онзи ден какво ми стана на корема, още се случва да ме боли и пия само разни спазмалгони, да ме отпуска, но ще изпия една опаковка. Какво мислите за
Лактофор?
25 Мар 2015, 15:47
Локумът написа:Кои са тея перли?

)
Локум, BeenieGal е дал линк с перлите
27 Мар 2015, 15:29
Май тези с многото бактерии се взимат, когато си болен и пиеш АБ, а профилактичните може и да нямат толкова бактерии.
Също четох за капсулата, трябва да бъде специална, стомашните киселини да не я разтварят за да може бактериите да стигнат до червата.
27 Мар 2015, 16:57
И сега излиза, че трябва да се броят бакретиите..