rabotnata pchela написа:Спортът пак ще свърши работа и ходенето без сутиен, използването на сутиен също кара гърдите ни да са мързеливи хахаИ все пак годинките, килограмите и какво ли още не влияят на гърдите страшно много! А и някои просто нямат красив бюст колкото и да се мъчат да го изваят.
S_Milenska написа:Не знам дали сутиенът е основния фактор, но по-големите гърди няма как да ходят без сутиен, а именно те се влияят най-много от гравитацията, защото и тежат.
donni написа:S_Milenska написа:Не знам дали сутиенът е основния фактор, но по-големите гърди няма как да ходят без сутиен, а именно те се влияят най-много от гравитацията, защото и тежат.
А каква беше логиката на онази статия, която беше заляла нета, че гърдите увисвали именно заради сутиена?
Ваня Стойчева написа:donni написа:S_Milenska написа:Не знам дали сутиенът е основния фактор, но по-големите гърди няма как да ходят без сутиен, а именно те се влияят най-много от гравитацията, защото и тежат.
А каква беше логиката на онази статия, която беше заляла нета, че гърдите увисвали именно заради сутиена?
МОже би се има предвид по-малки размери и по-универсални, има жени с огромни гърди, няма как да тръгнат без сутиен
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта