Има ли начин, по който да предпазим гърдите си от гравитацията?

Re: Има ли начин, по който да предпазим гърдите си от гравитацията?

Мнениеот Mon_ton » 13 Фев 2015, 16:04

Според мен някои жени просто генетично им е заложено да имат по-хубав бюст от други и каквото и да правим може и да не успеем да го запазим много добре.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот rabotnata pchela » 14 Сеп 2015, 14:09

Спортът пак ще свърши работа и ходенето без сутиен, използването на сутиен също кара гърдите ни да са мързеливи хаха ;) И все пак годинките, килограмите и какво ли още не влияят на гърдите страшно много! А и някои просто нямат красив бюст колкото и да се мъчат да го изваят.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Rali_hr » 15 Сеп 2015, 09:36

Не знам дали упражненията помагат, но със сигурност ще е по-добре, ако не стане има кой да помогне ;)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот dejavu » 15 Сеп 2015, 09:53

rabotnata pchela написа:Спортът пак ще свърши работа и ходенето без сутиен, използването на сутиен също кара гърдите ни да са мързеливи хаха ;) И все пак годинките, килограмите и какво ли още не влияят на гърдите страшно много! А и някои просто нямат красив бюст колкото и да се мъчат да го изваят.

Съгласна съм, че и това донякъде си е ген, имам приятелка, с която от деца се познаваме и има привлекателен бюст, но това е до моментът, в който не свали сутиена си. :|
dejavu

Мнениеот S_Milenska » 16 Сеп 2015, 09:50

Не знам дали сутиенът е основния фактор, но по-големите гърди няма как да ходят без сутиен, а именно те се влияят най-много от гравитацията, защото и тежат.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Mon_ton » 16 Сеп 2015, 12:16

Добре де, фитнеса няма ли да помага да се поддържат гърдите? Все пак става въпрос и за мускули до някаква степен.. разбира се увисването на кожата ит.н. след бременност или кърмене енеспасяемо ама..
Аватар
Mon_ton

Мнениеот donni » 23 Сеп 2015, 16:14

S_Milenska написа:Не знам дали сутиенът е основния фактор, но по-големите гърди няма как да ходят без сутиен, а именно те се влияят най-много от гравитацията, защото и тежат.

А каква беше логиката на онази статия, която беше заляла нета, че гърдите увисвали именно заради сутиена? :roll:
donni

Мнениеот Ваня Стойчева » 27 Окт 2015, 17:22

donni написа:
S_Milenska написа:Не знам дали сутиенът е основния фактор, но по-големите гърди няма как да ходят без сутиен, а именно те се влияят най-много от гравитацията, защото и тежат.

А каква беше логиката на онази статия, която беше заляла нета, че гърдите увисвали именно заради сутиена? :roll:

МОже би се има предвид по-малки размери и по-универсални, има жени с огромни гърди, няма как да тръгнат без сутиен :roll:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот julianne » 27 Окт 2015, 18:03

Ваня Стойчева написа:
donni написа:

МОже би се има предвид по-малки размери и по-универсални, има жени с огромни гърди, няма как да тръгнат без сутиен :roll:

Разбира се, че е така, но това май е все по-голяма рядкост, дори и по-пълните жени виждам често, че са с малки бюстове...
julianne

Мнениеот Lisica » 30 Окт 2015, 14:59

Не знам, зависи от жените от бюста и т.н. :) Има някои много надарени, които определено са им тежки.
Аватар
Lisica

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски