Има ли начин, по който да предпазим гърдите си от гравитацията?

Има ли начин, по който да предпазим гърдите си от гравитацията?

Мнениеот Lilly_milly » 29 Яну 2015, 16:33

Забелязала съм, че при жените с по-едър бюст, дори и да не е прекалено голям, като минат първите години след 30 гърдите се повлияват от гравитацията, ако това не се е случило още преди това :|

На крачка съм от 30-те, но ме притеснява фактът, че няма да мога да предпазя достатъчно добре гърдите си от гравитацията и те много скоро ще поемат надолу :| Не смятам гърдите си за големи по-скоро със среден размер, като тези
bras.jpg
bras.jpg (7.27 KiB) Прегледано 1052 пъти
и въпреки това е притеснително какво ги очаква :|

Предполагам, че има доста неща в грижата за гърдите си, които пропускаме, затова се надявам някой от някъде да донесе информация, която може да ни е полезна и с която можем да предпазим гърдите си от гравитацията по някакъв начин :!:
Lilly_milly

Re: Има ли начин, по който да предпазим гърдите си от гравитацията?

Мнениеот PasDeDeux » 29 Яну 2015, 16:36

Според размера смятам, че е важен и сутиенът, т.е. за по-големите бюстове, затова и аз си нося само бюстие, поддържането трябва да е ок, иначе може да се случи такова увисване, въпреки че ги поддържаме и се престягаме със сутиени ежедневно!
PasDeDeux

Мнениеот Ваня Стойчева » 29 Яну 2015, 17:12

Аз съм чувала, че носенето на сутиен е един от главните виновници за увисването на гърдите, а именно прави мускулите на гърдите ненужни, защото сутиена върши тяхната работа, съответно те се отпускат и така... :))
А аз лично нямам този проблем, защото ходя със сутиен дори и докато спя, така че не мога да кажа, че някога ще се повлияя от увисването на гърдите, нямам време кога да го видя това. :D
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот rabotnata pchela » 29 Яну 2015, 18:22

Ходете без сутиен! :) Това е моят съвет, така наистина гърдите ни изглеждат най-добре :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Pipilota » 30 Яну 2015, 10:35

rabotnata pchela написа:Ходете без сутиен! :) Това е моят съвет, така наистина гърдите ни изглеждат най-добре :)

И аз съм чувала, че сутиена е най-големият враг на стегнатите гърди, но пък без сутиен в наши дни не може, могат да си го позволят само мацките с малък бюст ;(
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Harmony » 03 Фев 2015, 16:33

Pipilota написа:
rabotnata pchela написа:Ходете без сутиен! :) Това е моят съвет, така наистина гърдите ни изглеждат най-добре :)

И аз съм чувала, че сутиена е най-големият враг на стегнатите гърди, но пък без сутиен в наши дни не може, могат да си го позволят само мацките с малък бюст ;(

След раждане и това не може, независимо колко е голям бюстът, т.е. какво означава да не може, аз не мога да ходя със сутиен, задушавам се, но пък съм винаги с бюстиета :idea: ;)
Аватар
Harmony

Мнениеот Lollipop » 04 Фев 2015, 10:54

Harmony написа:След раждане и това не може, независимо колко е голям бюстът, т.е. какво означава да не може, аз не мога да ходя със сутиен, задушавам се, но пък съм винаги с бюстиета :idea: ;)

Твоята лесна, аз ако тръгна с бюстиета знаеш ли колко усмихнати мъже ще има покрай мен, пък особено лятото или в месеците, когато се сменя времето. Мисля, че много зависи от бюста, иначе бюстиетата са добра опция за да се поддържат и мускулите ;)
Аватар
Lollipop

Мнениеот Ваня Стойчева » 04 Фев 2015, 18:09

След 2 бременности и вече подпряла близо 50те години да ви кажа, че май само силикона може да спаси положението, или пък мъж, който си ви обича и с увиснали гърди. :roll:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот silver933 » 11 Фев 2015, 18:13

Ваня Стойчева написа:След 2 бременности и вече подпряла близо 50те години да ви кажа, че май само силикона може да спаси положението, или пък мъж, който си ви обича и с увиснали гърди. :roll:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Е все пак има хора, които си обичат "своето" така че и увисналите гърди могат да се приемат добре ;)
Аватар
silver933

Мнениеот Andrey » 13 Фев 2015, 15:16

silver933 написа:
Ваня Стойчева написа:След 2 бременности и вече подпряла близо 50те години да ви кажа, че май само силикона може да спаси положението, или пък мъж, който си ви обича и с увиснали гърди. :roll:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Е все пак има хора, които си обичат "своето" така че и увисналите гърди могат да се приемат добре ;)

Не разбира от дума! И аз съм За жените да ходят без сутиени, така виждаш точно за какво .. става дума :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Andrey

Следваща

Назад към Приказки по женски