Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Да си изградим навици за да живеем по-здравословно

02 Май 2015, 19:12

Не е невъзможно, важното е човек да има малко желание. :) Напоследък малко грижи започнах да полагам и хоп - нещата започнаха да са по-добре, спряха болите в кръста, кожата ми се изглади и супер като цяло! :)

02 Май 2015, 20:55

kauda написа:Не е невъзможно, важното е човек да има малко желание. :) Напоследък малко грижи започнах да полагам и хоп - нещата започнаха да са по-добре, спряха болите в кръста, кожата ми се изглади и супер като цяло! :)

да не намали ракията или направо я спря? :mrgreen:

03 Май 2015, 10:28

Pipilota написа:да не намали ракията или направо я спря? :mrgreen:

Пипи-лоДке, аз си мисля, че ракията не пречи на диетата, както сме казвали и преди - дебел алкохолик НЯМА :)

05 Май 2015, 17:00

rabotnata pchela написа:
Pipilota написа:да не намали ракията или направо я спря? :mrgreen:

Пипи-лоДке, аз си мисля, че ракията не пречи на диетата, както сме казвали и преди - дебел алкохолик НЯМА :)

Там се влиза в други сведи на унищожаване на организма и здравето :)

07 Май 2015, 09:17

Майтапа настрана, трябва да се внимава и с пиенето и с яденето! :)

07 Май 2015, 10:22

Pipilota написа:Майтапа настрана, трябва да се внимава и с пиенето и с яденето! :)

Пипи, здравословното хранене не е толкова невъзможно! Разбира се, по-вкусно е да си ядем сърми, пържени картофи с кюфтета, защото на това сме научени и това ни е възпитанието и разбирането за вкус. :)

07 Май 2015, 11:12

Здравословния живот не е само в яденето, там е и спорта, изхвърлянето на боклука където трябва, рециклиране, миенето на зъбите на спряна чешма.

07 Май 2015, 16:31

Andrey написа:Здравословния живот не е само в яденето, там е и спорта, изхвърлянето на боклука където трябва, рециклиране, миенето на зъбите на спряна чешма.

Дори ходенето на работа пеш или с градския транспорт е това, за което говориш, на човек просто му трябва малко желание..

07 Май 2015, 18:00

Всичко си идва от вътре, ако го правим без да ни се иска няма как да се получи за съжаление. :(

02 Юли 2015, 10:12

За мен лично е доста невъзможно да се науча да живея много здравословно, но се опитвам, разбира се. Имам познати, които са много вглъбени в здравето и в какво ли не, но ми се вижда много напрягащо и много злобно, да си призная.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6