Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
02 Май 2015, 19:12
Не е невъзможно, важното е човек да има малко желание.

Напоследък малко грижи започнах да полагам и хоп - нещата започнаха да са по-добре, спряха болите в кръста, кожата ми се изглади и супер като цяло!
02 Май 2015, 20:55
kauda написа:Не е невъзможно, важното е човек да има малко желание.

Напоследък малко грижи започнах да полагам и хоп - нещата започнаха да са по-добре, спряха болите в кръста, кожата ми се изглади и супер като цяло!

да не намали ракията или направо я спря?
03 Май 2015, 10:28
Pipilota написа:да не намали ракията или направо я спря?

Пипи-лоДке, аз си мисля, че ракията не пречи на диетата, както сме казвали и преди - дебел алкохолик НЯМА
05 Май 2015, 17:00
rabotnata pchela написа:Pipilota написа:да не намали ракията или направо я спря?

Пипи-лоДке, аз си мисля, че ракията не пречи на диетата, както сме казвали и преди - дебел алкохолик НЯМА

Там се влиза в други сведи на унищожаване на организма и здравето
07 Май 2015, 09:17
Майтапа настрана, трябва да се внимава и с пиенето и с яденето!
07 Май 2015, 10:22
Pipilota написа:Майтапа настрана, трябва да се внимава и с пиенето и с яденето!

Пипи, здравословното хранене не е толкова невъзможно! Разбира се, по-вкусно е да си ядем сърми, пържени картофи с кюфтета, защото на това сме научени и това ни е възпитанието и разбирането за вкус.
07 Май 2015, 11:12
Здравословния живот не е само в яденето, там е и спорта, изхвърлянето на боклука където трябва, рециклиране, миенето на зъбите на спряна чешма.
07 Май 2015, 16:31
Andrey написа:Здравословния живот не е само в яденето, там е и спорта, изхвърлянето на боклука където трябва, рециклиране, миенето на зъбите на спряна чешма.
Дори ходенето на работа пеш или с градския транспорт е това, за което говориш, на човек просто му трябва малко желание..
07 Май 2015, 18:00
Всичко си идва от вътре, ако го правим без да ни се иска няма как да се получи за съжаление.
02 Юли 2015, 10:12
За мен лично е доста невъзможно да се науча да живея много здравословно, но се опитвам, разбира се. Имам познати, които са много вглъбени в здравето и в какво ли не, но ми се вижда много напрягащо и много злобно, да си призная.