Anka написа:За мен лично е доста невъзможно да се науча да живея много здравословно, но се опитвам, разбира се. Имам познати, които са много вглъбени в здравето и в какво ли не, но ми се вижда много напрягащо и много злобно, да си призная.

Anka написа:За мен лично е доста невъзможно да се науча да живея много здравословно, но се опитвам, разбира се. Имам познати, които са много вглъбени в здравето и в какво ли не, но ми се вижда много напрягащо и много злобно, да си призная.
qwerryyy написа:И аз съм забелязала, че тези, които са твърде здравословни не приемат останалите, наистина е тъжно, те трябва да са пример, а не да ни мразят и да ни образуват нерви, ккоито вредят на здравето.
miron написа:Тъй като по цял ден съм на компютър, вечер задължително излизам на дълга разходка, не се оставям да се прибера и да се опъна на кревата, защото хич не е полезно за цялото ми тяло да съм в такова положение.
mix_twix написа:Сега без друго всички жени са луднали по народните танци, тъй че ето едно приятно занимание.
А моята страст е карането на колело!
Локумът написа:mix_twix написа:Сега без друго всички жени са луднали по народните танци, тъй че ето едно приятно занимание.
А моята страст е карането на колело!
Абе човек всеки спорет е добре дошъл, жените имат огромен избор стига да искатне че см ъжете е друго положението, ама нас повече нибива по спорта на маса.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта