Да си изградим навици за да живеем по-здравословно

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Да си изградим навици за да живеем по-здравословно

Мнениеот BeenieGal » 02 Юли 2015, 16:46

Anka написа:За мен лично е доста невъзможно да се науча да живея много здравословно, но се опитвам, разбира се. Имам познати, които са много вглъбени в здравето и в какво ли не, но ми се вижда много напрягащо и много злобно, да си призная.

:o Злобно, защо? Аз се опитвам, вече имам няколко новоизградени навика, но никога не е късно да доизграждаш :idea: :)
Аватар
BeenieGal

Мнениеот qwerryyy » 02 Юли 2015, 17:16

И аз съм забелязала, че тези, които са твърде здравословни не приемат останалите, наистина е тъжно, те трябва да са пример, а не да ни мразят и да ни образуват нерви, ккоито вредят на здравето. :lol:
Аватар
qwerryyy

Мнениеот kauda » 21 Юли 2015, 15:43

qwerryyy написа:И аз съм забелязала, че тези, които са твърде здравословни не приемат останалите, наистина е тъжно, те трябва да са пример, а не да ни мразят и да ни образуват нерви, ккоито вредят на здравето. :lol:

Защото смятат, че останалите са идиоти, това е истината, а не трябва да бъдат толкова крайни в изказванията си. Не знам каква е необходимостта да обиждат останалите!
Аватар
kauda

Мнениеот miron » 22 Юли 2015, 10:21

Тъй като по цял ден съм на компютър, вечер задължително излизам на дълга разходка, не се оставям да се прибера и да се опъна на кревата, защото хич не е полезно за цялото ми тяло да съм в такова положение. :mrgreen:
miron

Мнениеот Andrey » 22 Юли 2015, 12:39

miron написа:Тъй като по цял ден съм на компютър, вечер задължително излизам на дълга разходка, не се оставям да се прибера и да се опъна на кревата, защото хич не е полезно за цялото ми тяло да съм в такова положение. :mrgreen:

Може и на фитнес да се ходи или някакъв спорт, за жените пък танци са супер идея. ;)
Аватар
Andrey

Мнениеот mix_twix » 14 Авг 2015, 12:26

Сега без друго всички жени са луднали по народните танци, тъй че ето едно приятно занимание.
А моята страст е карането на колело! :mrgreen:
Аватар
mix_twix

Мнениеот Локумът » 14 Авг 2015, 13:26

mix_twix написа:Сега без друго всички жени са луднали по народните танци, тъй че ето едно приятно занимание.

Абе човек всеки спорет е добре дошъл, жените имат огромен избор стига да искат ;) не че см ъжете е друго положението, ама нас повече нибива по спорта на маса.
Аватар
Локумът

Мнениеот moni.sparrow » 19 Авг 2015, 11:33

Локумът написа:
mix_twix написа:Сега без друго всички жени са луднали по народните танци, тъй че ето едно приятно занимание.

Абе човек всеки спорет е добре дошъл, жените имат огромен избор стига да искат ;) не че см ъжете е друго положението, ама нас повече нибива по спорта на маса.

Напротив, защо си мислиш, че в половината занимания, които си намираме дамите, не можеш да откриеш и тренировки за мъже?
moni.sparrow

Мнениеот Malina » 01 Сеп 2015, 12:47

Пилатес за мъже не е ли странно, т.е. то със сигурност ще са подходящи упражненията, но няма да изглежда нормално сякаш :lol:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот kalinka-kuku » 01 Сеп 2015, 15:56

Няма неподходящ спорт за който и да е пол, дори силовите спортове са подходящи за жените, така че няма оправдания за да не се спортува, стига да го желаеш.
Аватар
kalinka-kuku

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси