Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
09 Фев 2015, 14:11
Напоследък все повече се говори за здравословния начин на живот и май повече се случва да става въпрос за здравословно хранене, но животът не е само ядене. Животът е това усещане:

- s-shutterstock_22124923-1200x661.jpg (27.37 KiB) Прегледано 1509 пъти
Вие успявате ли да запазите малко или много планетата и да живеете и по-здравословно и в по-голям мир с природата ни?

Аз си мисля, че не е много трудно да си изградим малко полезни навици, да пестим малко ресурсите на земята, да помислим за бъдещето на Земята. Вие имате ли навици, чрез които успявате да живеете по-здравословно и да запазите планетата ни и ресурсите ѝ?

А и да не си го спестяваме, ако сме по-пестеливи и изградим навик да пазим планетата, то и сметките ни чувствително ще намалеят.
Вашето мнение какво е, пазите ли планетата, имате ли навика да мислите за здравословния живот и за природата?
09 Фев 2015, 16:32
До скоро не се замислях за тези неща, но напоследък започнах по-често да мисля за природата и планетата.

Когато си мия зъбите вече спирам водата, не държа зарядните в тока, изключвам бойлера когато не го ползваме, проветрявам по-често, топля на по-ниска температура, и такива здравословни и лесни неща полезни и за нас и за природата
09 Фев 2015, 17:32
Не ме бива много в тези еко истории, добре, че е жената и децата, те са маниаци на тази тема, та ме строяват малко или по-скоро ходят след немарливия ми ..
09 Фев 2015, 17:36
rabotnata pchela написа:До скоро не се замислях за тези неща, но напоследък започнах по-често да мисля за природата и планетата.

Когато си мия зъбите вече спирам водата, не държа зарядните в тока, изключвам бойлера когато не го ползваме, проветрявам по-често, топля на по-ниска температура, и такива здравословни и лесни неща полезни и за нас и за природата

Горе долу спазвам същите неща, като се старая и да рециклирам каквото мога, опитвам се да събриам боклука разделно, но е мисия невъзможна.
09 Фев 2015, 17:56
Не е толкова трудно човек малко да промени живота си и да направи едно добро за света, може да намалите консумацията на готови храни, да хапвате по-малко месо, това е за вашето здраве, да започнете да пестите от енергия, което е добре за вашите сметки, да насадите някое дърво, което е добре за вашето дете! Не е невъзможно, нали?
09 Фев 2015, 18:03
На мен ми отне много време, но сега си спазвам някои прости правила и смятам, че правя услуга както на себе си, така и на природата и на бъдещето!
10 Фев 2015, 10:47
Не е много лесно да се научиш на такава промяна, честно да ви кажа, но не е и невъзможно. Преди не се замислях за нищо, сега съм си купила съдомиална, която да ми мие съдовете с по-малко вода, взела съм си енергоспестяващи крушки, използвам колата само когато пътуваме извън града.
11 Фев 2015, 11:53
Не е трудно човек да даде малко от себе си и да си изгради някой друг здравословен навик, чрез който освен за свое собствено удоволствие и пестеливост, ще направи услуга и на планетата си
12 Фев 2015, 14:38
Според мен не е мисия невъзможна, никак даже, само малко старание трябва, аз от скоро започнах да се замислям за здравословния начин на живот, започнах да вървя повече, не използвам колата за да ида до магазина да речем, както правих преди и т.н.
12 Фев 2015, 15:16
Аз не виждам много хора да го правят това нещо, за ще си призная за себе си, че съм много немарлив към природата, пазя я до толкова, че не хвърлям боклука си по улиците, но не правя чудеса, като да пестя водата докато си мия зъбите.