02 Май 2015, 19:57
И аз съм го чувала, но никога не бих рискувала!kauda написа:Чували ли сте, че за да стане по-вкусна рибата, трябва да се накисва в прясно мляко преди да се сготви???
04 Май 2015, 13:37
04 Май 2015, 15:49
renetka написа:Само погледнете под темата какви са рецептитеДве от трите са риба + пармезан и риба + кашкавал
А третата е с яйца
04 Май 2015, 16:28
rabotnata pchela написа:renetka написа:Само погледнете под темата какви са рецептитеДве от трите са риба + пармезан и риба + кашкавал
А третата е с яйца
Ааааааааааз предпочитам човек да каже право в очите ми това съм пробвал и оживях, иначе не вярвам!
04 Май 2015, 16:46
05 Май 2015, 16:27
05 Май 2015, 16:56
Elica написа:А как точно правите панировката, става ли хубава и хрупкава?
07 Май 2015, 09:21
07 Май 2015, 11:15
rabotnata pchela написа:renetka написа:Само погледнете под темата какви са рецептитеДве от трите са риба + пармезан и риба + кашкавал
А третата е с яйца
Ааааааааааз предпочитам човек да каже право в очите ми това съм пробвал и оживях, иначе не вярвам!
15 Май 2015, 10:38
Andrey написа:![]()
![]()
![]()
Ако никой не ти отговори, мисли му!