Локумът написа:Сега поне е лесно, защото винаги могат да се вземат идеи от интернет, пък и има предостатъчно разнообразни продукти на пазара, едно време беше масло/ маргарин, лютеница и салам Бургас и тва е.
renetka написа:Локумът написа:Сега поне е лесно, защото винаги могат да се вземат идеи от интернет, пък и има предостатъчно разнообразни продукти на пазара, едно време беше масло/ маргарин, лютеница и салам Бургас и тва е.
Лютеница със сирене и масло с шипков мармалад - класика
kauda написа:renetka написа:Локумът написа:Сега поне е лесно, защото винаги могат да се вземат идеи от интернет, пък и има предостатъчно разнообразни продукти на пазара, едно време беше масло/ маргарин, лютеница и салам Бургас и тва е.
Лютеница със сирене и масло с шипков мармалад - класика
Ох, направо си помислих, че ги ядеш едновременно!А аз да допълня, че към филията с лютеница обожавам да има чаша какао!:)
Локумът написа:Домашната лютенижа е супер вкусна, ние у нас често си хапваме, на есен правим с казана лютеница, няма как, а и като си направим домашна майонеза и на филия с лютеница става супер, само ся да не ми наскочат природозащитниците.)
Локумът написа:Домашната лютенижа е супер вкусна, ние у нас често си хапваме, на есен правим с казана лютеница, няма как, а и като си направим домашна майонеза и на филия с лютеница става супер, само ся да не ми наскочат природозащитниците.)
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта