11 Ное 2015, 16:05
Lollipop написа:Напоследък много често си хапвам хумус на филийка с мноого зехтин, но взе да ми се отразява на фигурата, въпреки че е от здравословните. :) затоав май няма толкова добри сандвичи за почти ежедневна употреба.
12 Ное 2015, 17:10
Bambaa написа:Lollipop написа:Напоследък много често си хапвам хумус на филийка с мноого зехтин, но взе да ми се отразява на фигурата, въпреки че е от здравословните. :) затоав май няма толкова добри сандвичи за почти ежедневна употреба.
Работата е в това, че се поемат много калории, в случая много въглехидрати, които влияят, да здравословни са, но в някакви норми
12 Ное 2015, 17:47
12 Ное 2015, 18:13
Jully написа:Е вуксни са сандвичите. Снощи направих съвсем обикновени, с филе и кашкавал, бяхас трахотни. даже никой не пожела салата. Абсолютно психологически ги излъгах. :)
12 Ное 2015, 21:02
Monika_Spasova написа:Jully написа:Е вуксни са сандвичите. Снощи направих съвсем обикновени, с филе и кашкавал, бяхас трахотни. даже никой не пожела салата. Абсолютно психологически ги излъгах. :)
Да, и аз ги обичам но със салата е най-добре да се хапват, защото се изяжда много по-малко.
13 Ное 2015, 13:07
Kaya написа:[quote="Monika_Spasova"
Да, и аз ги обичам но със салата е най-добре да се хапват, защото се изяжда много по-малко.
13 Ное 2015, 14:11
15 Ное 2015, 15:03
Rali_hr написа:Особено пък сандвичите са удобни за пренасяне. Дори и да не са за вечеря, примерно в парка, в училище, на път няма как да има и салата покрай тях.
15 Ное 2015, 15:22
Yunona написа:Rali_hr написа:Особено пък сандвичите са удобни за пренасяне. Дори и да не са за вечеря, примерно в парка, в училище, на път няма как да има и салата покрай тях.
Защо да няма как, Рали? :)
Сега има прекрасни кутии за обяд. В едното отделение слагам сандвич, в другото - салатка. Детето хапва сандвича, бодва си салатката, прибира виличката в кутията и я връща в къщи.
Всяка добре затваряща се кутия върши работа впрочем :)
09 Дек 2015, 17:00