Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Вечеряте ли сандвичи, а какви са възможните им здравословни разновидности, които можем да предложим и на децата си?

11 Ное 2015, 16:05

Lollipop написа:Напоследък много често си хапвам хумус на филийка с мноого зехтин, но взе да ми се отразява на фигурата, въпреки че е от здравословните. :) затоав май няма толкова добри сандвичи за почти ежедневна употреба. :lol:

Работата е в това, че се поемат много калории, в случая много въглехидрати, които влияят, да здравословни са, но в някакви норми

Re: Вечеряте ли сандвичи, а какви са възможните им здравословни разновидности, които можем да предложим и на децата си?

12 Ное 2015, 17:10

Bambaa написа:
Lollipop написа:Напоследък много често си хапвам хумус на филийка с мноого зехтин, но взе да ми се отразява на фигурата, въпреки че е от здравословните. :) затоав май няма толкова добри сандвичи за почти ежедневна употреба. :lol:

Работата е в това, че се поемат много калории, в случая много въглехидрати, които влияят, да здравословни са, но в някакви норми

да, рядко да речем. но у нас доста си хапваме хляб, а и в блока отвориха пекарна и всяка вечер ядем топъл хляб и то по много. :mrgreen:

12 Ное 2015, 17:47

Е вуксни са сандвичите. Снощи направих съвсем обикновени, с филе и кашкавал, бяхас трахотни. даже никой не пожела салата. Абсолютно психологически ги излъгах. :)

12 Ное 2015, 18:13

Jully написа:Е вуксни са сандвичите. Снощи направих съвсем обикновени, с филе и кашкавал, бяхас трахотни. даже никой не пожела салата. Абсолютно психологически ги излъгах. :)

Да, и аз ги обичам но със салата е най-добре да се хапват, защото се изяжда много по-малко.

12 Ное 2015, 21:02

Monika_Spasova написа:
Jully написа:Е вуксни са сандвичите. Снощи направих съвсем обикновени, с филе и кашкавал, бяхас трахотни. даже никой не пожела салата. Абсолютно психологически ги излъгах. :)

Да, и аз ги обичам но със салата е най-добре да се хапват, защото се изяжда много по-малко.

Така е, но пък и аз да си призная, когато правя сандвичи обикновено много бързам и не ми остава ред да правя и салати. :oops: Такова удоволствие голямо рядко си позволявам да направя. :)

13 Ное 2015, 13:07

Kaya написа:[quote="Monika_Spasova"

Така е, но пък и аз да си призная, когато правя сандвичи обикновено много бързам и не ми остава ред да правя и салати. :oops: Такова удоволствие голямо рядко си позволявам да направя. :)[/quote]
И аз съм така, за съжаление, обикновено докато си правя ги хапвам накрак, което нито е полезно, нито усещаш вкуса на храната, но важно е да знаеш как трябва и това да са редки случаи!

13 Ное 2015, 14:11

Особено пък сандвичите са удобни за пренасяне. Дори и да не са за вечеря, примерно в парка, в училище, на път няма как да има и салата покрай тях. :roll:

15 Ное 2015, 15:03

Rali_hr написа:Особено пък сандвичите са удобни за пренасяне. Дори и да не са за вечеря, примерно в парка, в училище, на път няма как да има и салата покрай тях. :roll:

Защо да няма как, Рали? :)
Сега има прекрасни кутии за обяд. В едното отделение слагам сандвич, в другото - салатка. Детето хапва сандвича, бодва си салатката, прибира виличката в кутията и я връща в къщи.
Всяка добре затваряща се кутия върши работа впрочем :)

15 Ное 2015, 15:22

Yunona написа:
Rali_hr написа:Особено пък сандвичите са удобни за пренасяне. Дори и да не са за вечеря, примерно в парка, в училище, на път няма как да има и салата покрай тях. :roll:

Защо да няма как, Рали? :)
Сега има прекрасни кутии за обяд. В едното отделение слагам сандвич, в другото - салатка. Детето хапва сандвича, бодва си салатката, прибира виличката в кутията и я връща в къщи.
Всяка добре затваряща се кутия върши работа впрочем :)

Така е, аз лятото си взех такава кутия за планината, ама сега си я ползам и за работа и съм супер доволна от нея :))

09 Дек 2015, 17:00

Кутията ем ного готина и аз ще си взема :) Много мразя като си сложа яденето и да ми се смесят и прилича на един път ядено, кутията е страхотна ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23