Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Вечеряте ли сандвичи, а какви са възможните им здравословни разновидности, които можем да предложим и на децата си?

19 Май 2015, 16:40

magda написа:
renetka написа:Едно от любимите ми прости неща е препечени черни филийки, но на котлон, после намазани със сирене и отгоре кашкавал веднага...даже може малко да се върне на котлона, за да се разтопи и отгоре домат и краставица :mrgreen:

:lol: :lol: точно това вечеряхме снощи и мисля днес да повторим, това е лудата класика от детството, не се забравя :idea:

И на мен ми е много важно да са препечени на котлон, много по-вкусни са и не изсъхват :) Нищо, че след това котлонът прилича на... :mrgreen:

Re: Вечеряте ли сандвичи, а какви са възможните им здравословни разновидности, които можем да предложим и на децата си?

20 Май 2015, 10:40

renetka написа:
magda написа:
renetka написа:Едно от любимите ми прости неща е препечени черни филийки, но на котлон, после намазани със сирене и отгоре кашкавал веднага...даже може малко да се върне на котлона, за да се разтопи и отгоре домат и краставица :mrgreen:

:lol: :lol: точно това вечеряхме снощи и мисля днес да повторим, това е лудата класика от детството, не се забравя :idea:

И на мен ми е много важно да са препечени на котлон, много по-вкусни са и не изсъхват :) Нищо, че след това котлонът прилича на... :mrgreen:

Е, много ясно, важно е :!: :D А като каза точно на котлон си спомних, че имахме един майстор в училище, който си препичаше филийки на една стара Елва с един реотан :D

20 Май 2015, 10:50

На новите печки не става, нали?

20 Май 2015, 15:42

Monika_Spasova написа:На новите печки не става, нали?

Неее...или поне не е препоръчително :lol:

21 Май 2015, 11:16

Тц! Забрави печенето на котлона като имаш керамичен плот, за съжаление. ;(

21 Май 2015, 11:46

Снощи си хапнахме сандвичи - препечени филийки, отгоре кашкавал, сирене, салам и краставички :) Беше вкусно, нездравословно, но вкусно!

22 Май 2015, 09:22

renetka написа:

Неее...или поне не е препоръчително :lol:

Значи да не се надявам, добре че имам един стар тостер да си препичам филийките ;)

25 Май 2015, 12:08

Но пък сандвичите са най-вкусните, сега си хапваме много често, сякаш през зимата ядем повече маджи, докато лятото предпочитаме нещо по-лесно ;)

25 Май 2015, 13:05

S_Milenska написа:Снощи си хапнахме сандвичи - препечени филийки, отгоре кашкавал, сирене, салам и краставички :) Беше вкусно, нездравословно, но вкусно!

Нездравословното ти е само саламът ;)

25 Май 2015, 14:37

renetka написа:
S_Milenska написа:Снощи си хапнахме сандвичи - препечени филийки, отгоре кашкавал, сирене, салам и краставички :) Беше вкусно, нездравословно, но вкусно!

Нездравословното ти е само саламът ;)

И аз много обичам такива сандвичи, а и лятото много рядко се купува месо, затова си правя със масло, сирене, кашкавал и домат, но на тостер, понеже ние сме с газов котлон :idea:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23