Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Вечеряте ли сандвичи, а какви са възможните им здравословни разновидности, които можем да предложим и на децата си?

01 Юни 2015, 16:17

Сандвичите са много вкусни сега си ги правя най-често с доматче стават много добре ;)

Re: Вечеряте ли сандвичи, а какви са възможните им здравословни разновидности, които можем да предложим и на децата си?

02 Юни 2015, 14:28

Kremiliya написа:Сандвичите са много вкусни сега си ги правя най-често с доматче стават много добре ;)

И с нещо доматено ако е - става, на мен те са ми най-вкусни :)

03 Юни 2015, 12:01

Снощи се прибрах доста късно и набързо си скалъпих 3 сандвича, бях страшно гладна и изобщо не мис е готвеше. Носи ми истинско удоволствие яденето на сандвичи, не мога да се откажа от тях. :)

03 Юни 2015, 17:37

Monika_Spasova написа:Снощи се прибрах доста късно и набързо си скалъпих 3 сандвича, бях страшно гладна и изобщо не мис е готвеше. Носи ми истинско удоволствие яденето на сандвичи, не мога да се откажа от тях. :)

И никога не се минава само с 1 брой :)

03 Юни 2015, 18:15

Оф, момичета, аз съм на диета, като всяка жена готвеща се за лятото! И какво направих - влезнах и изядох всичко, което можах да измисля на сандвичи, голям срам. Обещах си повече да не си тръгвам по-рано от работа! :mrgreen: Един минус за любовта ми към сандвичите, е не беше здравословен, а най-лошото е, че съм още гладна и готвя спагети, дали ще издържа?

16 Юли 2015, 14:09

Напоследък доста често у нас ям сандвичи, даже не готвя нищо друго! Черен хляб, консерва риба и много домати и краставици, лук и хайде, вечерята е готова ;)

16 Юли 2015, 16:31

kauda написа:Напоследък доста често у нас ям сандвичи, даже не готвя нищо друго! Черен хляб, консерва риба и много домати и краставици, лук и хайде, вечерята е готова ;)

То в тези жеги и на мен нищо не ми се яде, само на салата съм вече втора седмица, но пък се чувствам много жизнена, иначе ако гладувам насила съм като пребита :idea:

17 Юли 2015, 15:54

LaCoquine написа:
kauda написа:Напоследък доста често у нас ям сандвичи, даже не готвя нищо друго! Черен хляб, консерва риба и много домати и краставици, лук и хайде, вечерята е готова ;)

То в тези жеги и на мен нищо не ми се яде, само на салата съм вече втора седмица, но пък се чувствам много жизнена, иначе ако гладувам насила съм като пребита :idea:

И аз бях така преди време, но изяждах със салатата много хляб, просто не можех да спра :oops:

24 Юли 2015, 15:07

Баща ми донесе едни багети ли какво се водят, питки правоъгълни! :) Страхотни сандвичи си направихме, 3 дена само това сме яли, понеже бързо се развалят, а нямаме място във фризера. Сега сме си обещали от сандвичите само салатите да ядем идната седмица, да компенсираме отпускането! :mrgreen:

11 Ное 2015, 14:24

Напоследък много често си хапвам хумус на филийка с мноого зехтин, но взе да ми се отразява на фигурата, въпреки че е от здравословните. :) затоав май няма толкова добри сандвичи за почти ежедневна употреба. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23