Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
28 Апр 2015, 16:50
Snejna написа:Това авокадо само се спряга покрай разни сандвичи,а вече май не се намира по пазара

Има все още по големите магазини, не знам кога му е сезонът по принцип, но може да се намери
28 Апр 2015, 17:33
Snejna написа:Това авокадо само се спряга покрай разни сандвичи,а вече май не се намира по пазара

При мен и в малките плод и зеленчучета си има винаги...то си е внос и няма сезон тук
29 Апр 2015, 06:28
В нашия плод и зеленчук има само краставици, домати и марули!

За авокадо и дума не може да става, може би защото е квартален магазин, знам ли.
29 Апр 2015, 14:51
Anka написа:В нашия плод и зеленчук има само краставици, домати и марули!

За авокадо и дума не може да става, може би защото е квартален магазин, знам ли.

Той и нашия е такъв, никакво желание за развитие! Има всичко за шопска салата - стига толкова значи
29 Апр 2015, 14:59
Хм, при мен едното е малко магазинче за плодове и зеленчуци, но има и зехтини, консерви, ядки и такива неща. Там си има авокадо. Срещу него има доста долен супермаркет, в който също има...
29 Апр 2015, 15:46
renetka написа:Хм, при мен едното е малко магазинче за плодове и зеленчуци, но има и зехтини, консерви, ядки и такива неща. Там си има авокадо. Срещу него има доста долен супермаркет, в който също има...
хахахахах какво означава долен?
30 Апр 2015, 10:15
Снощи здравословно нахраних децата, дадох им една купа солнеки, докато стане вечерята, а накрая им връчих по една салата.

Влизам в категорията на "сандвичите" и лош родител. ;(
30 Апр 2015, 12:45
Pipilota написа:Снощи здравословно нахраних децата, дадох им една купа солнеки, докато стане вечерята, а накрая им връчих по една салата.

Влизам в категорията на "сандвичите" и лош родител. ;(
тцтцтцт срамота, срамота просто..

Бива ли такова нещо! Трябва като се приберат децата да имат топла вечеря.
30 Апр 2015, 14:22
Даже трябва да имат и първо и второ и трето и десерт и по средата и всичко да е здравословно
30 Апр 2015, 15:06
Разбира се, че е добре децата да имат нещо за вечеря из а хапване, но не пречи да ядат и сандвичи, но в много случаи, нека да си го кажем честно, даваме само колбас, хляб, масло/лютеница/майонеза/нещо и кашкавал.