Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да приготвя вкусен свински джолан?

17 Апр 2015, 15:14

Намазан с мед, джинджифил, горчица, сигурно ще е страхотен! :mrgreen:

Re: Как да приготвя вкусен свински джолан?

21 Апр 2015, 17:06

Ей това са някакви вече сериозни класики - кой не иска да си хапва вкусен джолан? :)

Re: Как да приготвя вкусен свински джолан?

27 Апр 2015, 15:53

miron написа:Ей това са някакви вече сериозни класики - кой не иска да си хапва вкусен джолан? :)

Бе да ти кажа вече много жега и по-скоро ми се привиждат разни истории, които се случват около скарата навън :)

Re: Как да приготвя вкусен свински джолан?

26 Май 2015, 12:10

Сега може да си го направите много добре и на скара, става супер вкусен, предварително маринован :)

Re: Как да приготвя вкусен свински джолан?

03 Юни 2015, 13:29

Локумът написа:Сега може да си го направите много добре и на скара, става супер вкусен, предварително маринован :)

Ела го приготви бе човек, усещам, че имаш усет за месото ;)

Re: Как да приготвя вкусен свински джолан?

04 Юни 2015, 15:40

Джолан с праз е много вкусно :) )

Re: Как да приготвя вкусен свински джолан?

04 Юни 2015, 16:18

fawla написа:Джолан с праз е много вкусно :) )

Е това е вече зимна манджа от всякъде. :)
Сега по това време нито е работа да се яде джолан, нито е време да се яде праз. :mrgreen:

Re: Как да приготвя вкусен свински джолан?

05 Авг 2015, 10:56

fawla написа:Джолан с праз е много вкусно :) )

Уха, ама много горещо вече да джолани,а ма още малко пак ще има да се усукваме около печката и да се чудим какво да си сготвим и как да качим поне 10 кила за лятото. :mrgreen:

Re: Как да приготвя вкусен свински джолан?

14 Авг 2015, 13:16

За някои неща няма сезон, какво м уе на джолана месо като месо, винаги може да се приготви и по-щадящо.

Re: Как да приготвя вкусен свински джолан?

24 Ное 2015, 16:25

Локумът написа:За някои неща няма сезон, какво м уе на джолана месо като месо, винаги може да се приготви и по-щадящо.

Но най-вкусно си остава да бъде приготвено в гювеч с много зеленчуци, нали? А и такива ястия в гювеч са по-скоро за зимата!:)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3