Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
17 Апр 2015, 15:14
Намазан с мед, джинджифил, горчица, сигурно ще е страхотен!
21 Апр 2015, 17:06
Ей това са някакви вече сериозни класики - кой не иска да си хапва вкусен джолан?
27 Апр 2015, 15:53
miron написа:Ей това са някакви вече сериозни класики - кой не иска да си хапва вкусен джолан?

Бе да ти кажа вече много жега и по-скоро ми се привиждат разни истории, които се случват около скарата навън
26 Май 2015, 12:10
Сега може да си го направите много добре и на скара, става супер вкусен, предварително маринован
03 Юни 2015, 13:29
Локумът написа:Сега може да си го направите много добре и на скара, става супер вкусен, предварително маринован

Ела го приготви бе човек, усещам, че имаш усет за месото
04 Юни 2015, 15:40
Джолан с праз е много вкусно

)
04 Юни 2015, 16:18
fawla написа:Джолан с праз е много вкусно

)
Е това е вече зимна манджа от всякъде.

Сега по това време нито е работа да се яде джолан, нито е време да се яде праз.
05 Авг 2015, 10:56
fawla написа:Джолан с праз е много вкусно

)
Уха, ама много горещо вече да джолани,а ма още малко пак ще има да се усукваме около печката и да се чудим какво да си сготвим и как да качим поне 10 кила за лятото.
14 Авг 2015, 13:16
За някои неща няма сезон, какво м уе на джолана месо като месо, винаги може да се приготви и по-щадящо.
24 Ное 2015, 16:25
Локумът написа:За някои неща няма сезон, какво м уе на джолана месо като месо, винаги може да се приготви и по-щадящо.
Но най-вкусно си остава да бъде приготвено в гювеч с много зеленчуци, нали? А и такива ястия в гювеч са по-скоро за зимата!:)
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.