Да ви кажа много обичам свински джолан! Разбира се всички сякаш го свързваме това ястие със селска кръчма, където се яде яко праз, чесън и лук и ние гражданите не искаме да ни свързват с джоланите! Да, но аз много обичам и искам да приготвя такъв свински джолан:
Толкова вкусен ми изглежда, че съм сигурна, че и някой привърженик на изисканите ястия би хапнал от този вкусен златист джолан! Работата е там, че май само съм го опитвала на чорба, но не и запечен по такъв начин! Много ми се иска да ми споделите как го комбинирате, правите ли му някаква марината, как правите свинския джолан с толкова вкусна коричка? Помагайте, че скоро като се стопли няма да ми се яде толкова тежка храна, а сега толкова много искам да знам как да приготвя вкусен свински джолан!