Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
16 Апр 2015, 14:22
Много обичам рибата и често използвам такава от консерви в салати, всичко може да сложиш, което харесваш
20 Апр 2015, 13:22
Не правя много често мезета и храни с риба, което го приемам за голям минус, но все пак много харесвам рибените хапки, правя ги с подправки, често вземам и ползвам консерва риба тон и я слагам в/у препечена филийка
15 Май 2015, 11:12
Malina написа:Най-често рибата като мезе си вземам цаца, друго не съм мезила рибно

Това е най-добрата класика, може би е време и аз да си направя една цаца, отдавна не съм ял риба
01 Юни 2015, 11:47
Може да направите брускета отгоре с рибено филе, има много добри мариновани варианти.
01 Юни 2015, 16:07
Lollipop написа:Може да направите брускета отгоре с рибено филе, има много добри мариновани варианти.

много добре звучи, особено ако филийката е леко препечана, с доматен сос връзва ли се/
02 Юни 2015, 08:36
Kremiliya написа:Lollipop написа:Може да направите брускета отгоре с рибено филе, има много добри мариновани варианти.

много добре звучи, особено ако филийката е леко препечана, с доматен сос връзва ли се/
Ще ти изтече сосът
02 Юни 2015, 11:36
Рибени шишчета правя много често - с маринована риба и ги завивам и запичам леко.
30 Юни 2015, 12:32
Много харесвам тая опушената риба, нарязвам на тънко и я поднасям с много подправки, става жестоко!
30 Юни 2015, 13:37
Andrey написа:Много харесвам тая опушената риба, нарязвам на тънко и я поднасям с много подправки, става жестоко!
Тва ще стане отровно бе човек, малко по малко трябва, а и тая солена риба с наситен вкус по-добре с картофено пюре.
30 Юни 2015, 16:21
На мен пък ми харесва бих пробвала, предполагам, че ще се получи добре и с някаква зелена салата, точно наситения вкус на рибата ще овкуси и останалите неща