Имам едни приятели, които се прибират идния месец от чужбина, а са вегетарианци, но ядат риба и съм решила да им спретна някакво готино предястие, защото основното ще е нещо, което много обичат и са си го заплюли отдавна!
Преди си спомням, че дядо ми си правеше една такава осолена риба, която ставаше невероятна, много крехка и вкусна, но не зная колко време се чака докато стане годна за ядене, не зная дали ако я осоля сега ще стане до един месец, а и не съм убедена, че зная как да я приготвя?
Дали всъщност няма да е по-добре да направя салата с риба, подобна на тази, вместо различни рибни мезета ?
Предполагам, че ще можете да ми предложите и други интересни рибни мезета, с които да облажа приятелите ми, но не зная как да си приготвя каквото и да е рибно мезе! Ще сте ми от огромна помощ, ако ми дадете идеи