Планинско колоездене, рафтинг, каньонинг, конен преход, лов и риболов
Правила на форума
Добави отговор

Re: Това, че се занимаваме с йога, означава ли, че трябва да си променим коренно навиците?

18 Мар 2015, 13:16

И аз си мисля, че няма нужда от такива крайности, а да се оставиш по течението на това, което усещаш :)

Re: Това, че се занимаваме с йога, означава ли, че трябва да си променим коренно навиците?

18 Мар 2015, 13:30

То има и йоги, които с месеци не ядат, това значи ли, че трябва да се стремиш към това от 2-рата седмица/ :) за мен е крайно нелогично! :)

18 Мар 2015, 14:02

Много странно твърдение, според мен едното няма общо с другото, но смятам, че съвсем скоро и ти ще си "промиеш' мозъка в тая насока. :)

18 Мар 2015, 15:37

И аз не мисля, че ако приемаш йогата като спорт трябва и да психясваш покрай това :)

18 Мар 2015, 16:09

Със сигурност трябва да го направиш, аз ако съм на твое местя ще стана целенасочено нов човек! :mrgreen: :lol: :lol:

18 Мар 2015, 16:31

Според мен няма значение, важното е да го правиш така, както ти се чувстваш добре и наред, без значение от хорското мнение.

18 Мар 2015, 18:14

Е чак пък толкова да психясваш, защото евентуално си щяла да почваш йога, чак пък толкова не се замисляй и не се филмирай, излишно е ;)

19 Мар 2015, 07:35

Не си давам навиците - да пия, да пуша и да ям на никоя йога, тъй че не ми изглежда необходимо това ;)

19 Мар 2015, 10:51

Нали това е спорт, който се практикува така, както го усещаш и се чувстваш добре, така че не се замисляй от рано, туко виж се откажеш, но честно да ти кажа, който и да е почнал йога е започнал и да вярва, че енергията му ще докара световен мир. :lol:

22 Юли 2015, 11:52

Все пак нещата,които правим трябва да ни носят удовлетвореност и да ни карат да се чувстваме добре, нали? Ако се правят по задължение някакви неща нито удоволствието, нито удовлетворението ще са истински. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5