Планинско колоездене, рафтинг, каньонинг, конен преход, лов и риболов
18 Мар 2015, 13:16
И аз си мисля, че няма нужда от такива крайности, а да се оставиш по течението на това, което усещаш
18 Мар 2015, 13:30
То има и йоги, които с месеци не ядат, това значи ли, че трябва да се стремиш към това от 2-рата седмица/

за мен е крайно нелогично!
18 Мар 2015, 14:02
Много странно твърдение, според мен едното няма общо с другото, но смятам, че съвсем скоро и ти ще си "промиеш' мозъка в тая насока.
18 Мар 2015, 15:37
И аз не мисля, че ако приемаш йогата като спорт трябва и да психясваш покрай това
18 Мар 2015, 16:31
Според мен няма значение, важното е да го правиш така, както ти се чувстваш добре и наред, без значение от хорското мнение.
18 Мар 2015, 18:14
Е чак пък толкова да психясваш, защото евентуално си щяла да почваш йога, чак пък толкова не се замисляй и не се филмирай, излишно е
19 Мар 2015, 07:35
Не си давам навиците - да пия, да пуша и да ям на никоя йога, тъй че не ми изглежда необходимо това
19 Мар 2015, 10:51
Нали това е спорт, който се практикува така, както го усещаш и се чувстваш добре, така че не се замисляй от рано, туко виж се откажеш, но честно да ти кажа, който и да е почнал йога е започнал и да вярва, че енергията му ще докара световен мир.
22 Юли 2015, 11:52
Все пак нещата,които правим трябва да ни носят удовлетвореност и да ни карат да се чувстваме добре, нали? Ако се правят по задължение някакви неща нито удоволствието, нито удовлетворението ще са истински.