Здравеите,
аз всяка сутрин когато стана съм с хрема и кихане няколко пъти после изчезва , това някаква алергия ли ще е или нещо друго и трябва ли да приемам нещо ?
Силвия Бояджиева написа:Здравеите,
аз всяка сутрин когато стана съм с хрема и кихане няколко пъти после изчезва , това някаква алергия ли ще е или нещо друго и трябва ли да приемам нещо ?
ирина написа:Здравейте др Шиваров
Преди 10 години имах травма на лявото ухо убождане с игла от дете заглъхна малко кръв и това.Веднага отидох лекар каза че няма спукване на тъпанчето само някаква точица ,но от тогава аз чувам много слабо с него. Може ли този проблем да се оправи или така остава завинаги
И понякога чувам шум все едно имам оса в ухото
Какви са вашите препоръки и съвет
Благодаря ви предварително
Поздрави
ирина написа:Благодаря за одговора
Можете ли да ми препоръчате ваш колега за София който да я направи,и какъв е този шум който чувам
Поздрви
александър панайотов написа:Здравейте Д-р Шиваров, имам следния проблем- от три години и половина ползвам капки за нос, в началото бяха Олинт в момента ползвам Назик, ако не си сложа от тях не мога да дишам през носа. Чувал съм, че проблема се отстранява оперативно, но не съм запознат. Иска ми се да спра да ползвам капките, но без тях не мога. Бихте ли ми разяснили точно за каква интервенция става дума и след нея имали някакви странични ефекти, преустановява ли се зависимостта напълно, минава ли лечението по здравна каса и ако не някаква ориентировъчна цена. Благодаря Ви предварително.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта