от latinka METODIEVA » 15 Фев 2012, 13:23
Здравейте, д-р Шиваров, синът ми от много малък боледува с гноен отит, водих го на лекар изписаха антибиотик и капки Гаразон Макситрол до следващата инфекция откриха трета сливица, причината за ухото. Съгласих се, махнаха преди една година сега синът ми е на 14 години и преди един месец получи гнойно течение от ухото, заведох го пак на УНГ и пак антибиотик и пак капки. Каза ми , че е сега зъб извадихме зъба и пак ходене по мъките.Синът ми онзи ден се събуди със силно кръвнисто гнойно течение от ухото и имаше и температура давах му само парацетамол и топли компреси. В понеделник го заведох на лекар и ми казаха, че има пробив на тъпанчето, предписаха ми Медоклав и капки ФУРОТАЛГИН за уши, капак само 1 път защото откривам, че не се капят такива капки и няма температура в момента, но от ухото изтича секрет гъст, кръвнист. Искам да ми дадете съвет какво точно да направя, подходящ ли е антибиотика и ако има други капки моля дайте ми вашето мнение, помогнете ми като добър специалист, понеже да дойда много ми е далече, ние сме от Тетевен. Разчитам на вас като много добър специалист, предварително ви благодаря от Латинка